Libnet.ro
UNICEF

09:15

CORONAVIRUS |Record de infectari in Republica Moldova. Cod Rosu in Chisinau

B1 B1,
CORONAVIRUS |Record de infectari in Republica Moldova. Cod Rosu in Chisinau

Republica Moldova a inregistrat un numar record de cazuri de coronavirus, in ultimele 24 de ore. in consecinta, orasele Chisinau si Balti, dar si alte 24 de localitati din tara se afla sub Cod. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Chisinau si alte localitati instituie stare de urgenta in sanatate publica

Peste 25 de de unitati administrativ-teritoriale din Republica Moldova vor institui, incepand cu 1 octombrie, starea de urgenta in sanatate publica in contextul pandemiei de coronavirus, avand in.

Cat va costa vaccinul rusesc impotriva COVID-19 si cand va ajunge in Republica Moldova. Detalii oferite de Igor Dodon

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca vaccinul rusesc impotriva COVID-19 ar putea ajunge in Republica Moldova pana la sfarsitul acestui an. Seful statului a precizat ca cel mai probabil autoritatile de la Chisinau nu vor astepta ca vaccinul rusesc sa fie aprobat si sa fie transmis prin intermediul OMS, deoarece procedura ar dura prea mult.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: cod rosu de inundatii

Hidrologii au emis o avertizare de cod rosu de inundatii pe raurile din judetele Vaslui si Galati. Sunt anuntate depasiri ale cotelor de pericol pe rauri din bazinul hidrografic Elan. Cod rosu de inundatii in Vaslui si Galati. Anuntul hidrologilor Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pe raurile din Galati si Vaslui. Astfel, .

Cod rosu de inundatii in judetele Vaslui si Galati. Zonele afectate

Marti dimineata, hidrologii au emis o avertizare cod rosu de inundatii pe rauri din judetele Vaslui si Galati. Sunt anuntate depasiri ale cotelor de pericol pe rauri din bazinul hidrografic.

Oligarhul Vladimir Plahotniuc s-ar putea afla in Turcia, potrivit autoritatilor din Republica Moldova

Oligarhul Vladimir Plahotniuc s-ar putea afla in Turcia, potrivit autoritatilor din Republica Moldova. Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a semnat astazi cererea prin care solicita autoritatilor competente.

Record negativ de infectari cu COVID-19 in Republica Moldova: 1.013 de cazuri noi, confirmate in ultimele 24 de ore

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la53. 042, dupa ce miercuri, 30 septembrie, au fost inregistrate 1. 013 de cazuri, in urma procesarii a 3. 161 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, zece pacienti au fost rapusi de noul coronavirus.

Numar alarmant de infectari cu COVID-19 in Republica Moldova: 952 de cazuri, confirmate in ultimele 24 de ore

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la55. 016, dupa ce vineri, 2 octombrie, au fost inregistrate 952 de cazuri, in urma procesarii a 2. 937 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, opt pacienti au fost rapusi de noul coronavirus.

Demagog. Buletin de Chisinau: Dezinformarea saptamanii in Republica Moldova, Maia Sandu pregateste un Maidan la Chisinau

In Moldova vor fi alegeri prezidentiale pe 1 noiembrie 2020. Campania electorala este plina de stiri false, dezinformare, kompromat si discurs instigator la ura, dupa cum demonstreaza Demagog. Buletin de Chisinau, un proiect de monitorizare, derulat de Alianta Internationala a Jurnalistilor Romani si sustinut de Ambasada Canadei la Bucuresti.

Igor Dodon considera Republica Moldova un stat neutru Noi nu vrem sa fim parte a luptei geopolitice a Occidentului impotriva Rusiei si invers

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, considera ca marile puteri ale lumii incearca sa atraga tarile mai mici precum este statul pe care il conduce) in lupta lor geopolitica. Acesta a declarat ca.

Marea Britanie planuia sa reloce migranti in Republica Moldova, Maroc si Papua Noua Guinee

Marea Britanie a luat in calcul sa reloce solicitantii de azil in centre care ar fi urmat sa fie construite in afara tarii, in Moldova, in Maroc si in Papua Noua Guinee, informeaza The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )