Libnet.ro
UNICEF

00:07

Igor Dodon considera Republica Moldova un stat neutru Noi nu vrem sa fim parte a luptei geopolitice a Occidentului impotriva Rusiei si invers

B1 B1,
Igor Dodon considera Republica Moldova un stat neutru Noi nu vrem sa fim parte a luptei geopolitice a Occidentului impotriva Rusiei si invers

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, considera ca marile puteri ale lumii incearca sa atraga tarile mai mici precum este statul pe care il conduce) in lupta lor geopolitica. Acesta a declarat ca. continuă pe B1

Record negativ de infectari cu COVID-19 in Republica Moldova: 1.013 de cazuri noi, confirmate in ultimele 24 de ore

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la53. 042, dupa ce miercuri, 30 septembrie, au fost inregistrate 1. 013 de cazuri, in urma procesarii a 3. 161 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, zece pacienti au fost rapusi de noul coronavirus.

Cat va costa vaccinul rusesc impotriva COVID-19 si cand va ajunge in Republica Moldova. Detalii oferite de Igor Dodon

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca vaccinul rusesc impotriva COVID-19 ar putea ajunge in Republica Moldova pana la sfarsitul acestui an. Seful statului a precizat ca cel mai probabil autoritatile de la Chisinau nu vor astepta ca vaccinul rusesc sa fie aprobat si sa fie transmis prin intermediul OMS, deoarece procedura ar dura prea mult.

VIDEO Igor Dodon s-a lansat in campanie electorala: Moldova are nevoie de ordine si stabilitate

Igor Dodon s-a lansat in campanie electorala joi, 2 octombrie, pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova care se vor desfasura pe 1 noiembrie. Sloganul lui Igor Dodon pentru aceasta campanie este impreuna vom reusi. Dodon a fost inregistrat in campanie in calitate de candidat independent, desi de facto este candidatul Partidului Socialistilor.

Igor Dodon: Mai intai trebuie construite parcari, apoi sa fie permisa evacuarea automobilelor

Igor Dodon a declarat, la emisiunea Glavnii vopros de la NTV Moldova, ca nu intelege pana la capat initiativa privind evacuarea automobilelor care sunt parcate neregulamentar pe strazile Chisinaului. Presedintele tarii considera ca nu este corect ca autovehiculele sa fie evacuate, atat timp cat nu exista locuri de parcare suficiente in Capitala.

Igor Dodon a fost inregistrat in cursa electorala pentru prezidentiale

Comisia Electorala Centrala l-a inregistrat pe candidatul la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, desemnat de adunarea cetatenilor. Potrivit raportorului, Sergiu Gurduza, grupul de initiativa pentru colectarea semnaturilor a depus la CEC 889 de liste de subscriptie, cu peste 22 de mii de semnaturi, colectate din 24 de unitati administrativ-teritoriale de nivelul doi, transmite IPN.

Sergiu Litvinenco, despre anuntul ca Vlad Plahotniuc se afla in Turcia: Daca vrea, Igor Dodon il poate aduce in tara

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco e de parare ca extradarea lui Vlad Plahotniuc din Turcia este posibila, daca acest lucru si-l doreste si presedintele Igor Dodon, care este in relatii bune cu omologul sau turc, Recep Erdogan.

Igor Dodon, dupa ce a fost inregistrat in cursa electorala:Nu voi participa la dezbaterile televizate

Igor Dodon a fost inregistrat in cursa electorala pentru prezidentialele din 1 noiembrie. Imediat, intr-o postare pe Facebook, presedintele tarii a venit cu un mesaj catre cetateni in care a anuntat ca nu va participa la dezbateri electorale in primul tur de scrutin.

CORONAVIRUS |Record de infectari in Republica Moldova. Cod Rosu in Chisinau

Republica Moldova a inregistrat un numar record de cazuri de coronavirus, in ultimele 24 de ore. in consecinta, orasele Chisinau si Balti, dar si alte 24 de localitati din tara se afla sub Cod.

Oligarhul Vladimir Plahotniuc s-ar putea afla in Turcia, potrivit autoritatilor din Republica Moldova

Oligarhul Vladimir Plahotniuc s-ar putea afla in Turcia, potrivit autoritatilor din Republica Moldova. Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a semnat astazi cererea prin care solicita autoritatilor competente.

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Chisinau si alte localitati instituie stare de urgenta in sanatate publica

Peste 25 de de unitati administrativ-teritoriale din Republica Moldova vor institui, incepand cu 1 octombrie, starea de urgenta in sanatate publica in contextul pandemiei de coronavirus, avand in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )