Libnet.ro
UNICEF

23:31

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile. 37: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel.

Coronavirus in Romania: Cele 10 reguli-cheie pe care trebuie sa le respecti ca sa eviti infectia cu virusul

O lista de 10 reguli si informatii cheie care te pot ajuta sa te feresti de infectia cu coronavirus a fost publicata de Ministerul Sanatatii. Spalatul pe maini cu apa si sapun, evitarea contactului cu persoane care sufera de infectii respiratorii si evitarea atingerii ochilor, nasului si gurii cu mainile nespalate sunt in fruntea listei. Pachetele si produsele fabricateprimite din China nu sunt periculoase, subliniaza Ministerul Sanatatii.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Coronavirus in Romania: Sindicatele cer sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati

Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, cere acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Un document in care se solicita acordarea de astfel de sporuri i-a fost transmis marti ministrului Sanatatii, Victor Costache.

Coronavirus in Romania: Un copil de 3 ani si o femeie insarcinata, printre cei 8 pacienti confirmati marti

Un copil de 3 ani si o femeie de 30 de ani insarcinata se numara printre cele 8 persoane confirmate marti cu coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnavire in Romania a ajuns la 25. Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica.

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

Coronavirus Romania: Autoritatile interzic anumite activitati

Autoritatile au interzis de duminica 8 martie a. c. ), in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1. 000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private,.

Coronavirus in Romania: Cele 9 reguli-cheie pe care trebuie sa le respecti ca sa eviti infectia cu virusul

O lista de 9 reguli si informatii cheie care te pot ajuta sa te feresti de infectia cu coronavirus a fost publicata de Ministerul Sanatatii. Spalatul pe maini cu apa si sapun, evitarea contactului cu persoane care sufera de infectii respiratorii si evitarea atingerii ochilor, nasului si gurii cu mainile nespalate sunt in fruntea listei. Pachetele si produsele fabricateprimite din China nu sunt periculoase, subliniaza Ministerul Sanatatii.

Coronavirus in Romania: Spitalele private pun la dispozitia autoritatilor 250 de paturi de terapie intensiva pentru eventuali pacienti infectati

Spitalele private din Romania pun la dispozitia autoritatilor 250 de paturi de terapie intensiva pentru a suplimenta numarul de paturi din unitatile sanitare de stat, in cazul in care va fi nevoie, pentru pacientii infectati cu coronavirus. Anuntul a fost facut astazi de Cristian Hotoboc, presedintele Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private PALMED), care reprezinta cele mai cunoscute spitale si clinici private din Romania - Medlife, Sanador, Regina Maria, Polisano, Monza, Medicover etc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )