Libnet.ro
UNICEF

13:45

Coronavirus in Romania: Alte cinci decese. Bilantul a ajuns la 1240 UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Alte cinci decese. Bilantul a ajuns la 1240 UPDATE

Alte cinci decese din cauza coronavirusului in Romania au fost raportate vineri dimineata, astfel ca bilantul a ajuns la 1. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Alte patru decese, bilantul a ajuns la 1227

Alti patru romani au murit din cauza coronavirusului in Romania, astfel ca bilantul deceselor a ajuns joi la 1. Printre pacienti se afla si un barbat de 51 de ani din Bihor care a murit in 23 mai, iar confirmarea ca are COVID a venit in urma analizelor facute din probe recoltate dupa deces.

Coronavirus in Romania: 146 de cazuri noi, bilantul total este de 18.429 Bilantul zilnic revine sub 200

Numarul cazurilor de coronavirus a crescut marti la 18. 429, dupa raportarea a 146 cazuri noi. Tot astazi, au fost raportate alte cinci decese, bilantul total ajungand la 1. Bilantul zilnic a revenit sub 200 dupa doua zile peste acest prag.

Coronavirus Romania. Cinci noi decese anuntate marti . Numarul total al victimelor: 1210

Doua decese puse pe seama Covid-19 au fost anuntate marti dimineata de Grupul de Comunicare Strategica, ducand numarul total al victimelor la 1207. Primul este cazul unei femei de 82 de ani din Ilfov, avand multiple comorbiditati, iar al doilea caz anuntat marti dimineata este cel al unui barbat de 66 de ani tot din Ilfov, suferind de mai multe boli. Ulterior, GCS a mai anuntat alte 3 decese, numarul total al acestora fiind 1210.

Coronavirus in Romania: 197 de cazuri noi, bilantul a urcat la 18.791 Bilantul zilnic se mentine sub 200 pentru a treia zi la rand Situatia in fiecare judet

Numarul cazurilor de coronavirus a crescut miercuri la 18. 791, dupa raportarea a 197 de cazuri noi. Bilantul zilnic al imbolnavirilor se mentine, pentru a treia zi, sub pragul de 200. De la debutul epidemiei, s-au vindecat 12. 629 de romani.

Alte trei decese in Romania, provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.210 morti

Alte trei decese provocate de coronavirus au fost anuntate marti de Ministerul Sanatatii, prin Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 1. 210 victime.

Alte doua decese in Romania, provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.207 morti

Alte doua decese provocate de coronavirus au fost anuntate marti de Ministerul Sanatatii, prin Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 1. 207 victime.

Doua noi decese in randul pacientilor Covid-19. Bilantul total a ajuns la 1.240

Bilantul total al deceselor in tara noastra in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 1. 240 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte doua decese. Este vorba de o femeie de 54 de ani din Harghita si un barbat de 68 de ani din Alba, ambii prezentand mai multe afectiuni cronice grave.

Coronavirus in Romania: Un alt deces din judetul Suceava, raportat dupa o luna si jumatate Bilantul mortilor a ajuns la 1.235

Decesul din cauza coronavirusului al unui barbat din judetul Suceava a fost raportat cu o luna si jumatate intarziere. Victima, in varsta de 52 de ani, a murit pe 12 aprilie la Spitalul Radauti, decesul sau fiind anuntat abia astazi de Grupul de Comunicare Strategica cu precizarea ca DSP Suceava a solicitat unitatii medicale in cauza nota explicativa pentru intarzierea raportarii. Alte trei decese au fost anuntate in afara de cel de la Suceava, bilantul ajungand la 1.

inca doua decese cauzate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.231

Alte doua decese cauzate de coronavirus au fost anuntate, joi dupa-amiaza, de autoritati, fiind vorba despre doua femei, din judetele Bihor si Suceava.

Trei decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 1.219 victime

Trei decese provocate de coronavirus au fost anuntate miercuri. Bilantul a ajuns la 1. 219 victime, transmite Grupul pentru Comunicare Strategica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )