Libnet.ro
UNICEF

20:45

Coronavirus in Romania: Alte cinci persoane au murit, numarul deceselor urca la 215

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Alte cinci persoane au murit, numarul deceselor urca la 215

Alte cinci persoane, cu varste cuprinse intre 53 si 89 de ani, au murit din cauza noului coronavirus, astfel incat bilantul total urca la 215, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Hotnews

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13.

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova.Bilantul deceselor a ajuns la 25

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. intr-un caz este vorba de un barbat din Cahul, in varsta de 71 de ani, internat in spital pe 2 aprilie. in alt caz este vorba de un barbat de 62 de ani din Glodeni, internat pe 6 aprilie. Bilantul deceselor a urcat la 25.

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a urcat la 14

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, care a decedat la Institutul de Medicina Urgenta, fiind internat in stare grava cu pneumonie bilaterala. De asemenea, barbatul suferea de hipertensiune, diabet zaharat de gradul doi si boala renala croniza. intr-un alt caz este vorba despre o femeie in varsta de 71 de ani, din Falesti. Pacienta suferea si de cardiopatie si infarct miocardic.

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Alte cinci decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 162

Alte cinci decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dupa amiaza in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 162. Este vorba de patru barbati si o femeie, varstele pacientilor fiind intre 67 si 89 de ani. TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilieRadiografia primelor 150 de decese de coronavirus in Romania: ce varste si ce boli aveau pacientii care si-au pierdut viata.

Alte cinci decese in Romania. Bilantul ajunge, miercuri, la 220

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alte cinci persoane au murit. Astfel numarul ajunge miercuri la 220.

inca cinci romani au murit din cauza noului coronavirus, bilantul ajunge la 162 de decese

Alte cinci persoane au murit luni din cauza infectarii cu noul coronavirus, bilantul deceselor ajungand in acest moment la 162, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a urcat la 207

Numarul deceselor provocate de Covid-19 a urcat la 207, dupa ce autoritatile au confirmat moartea a doua persoane, un barbat, 67 de ani din judetul Hunedoara si altul de 63 de ani din judetul Alba. Primul caz s-a prezentat in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal Brad si a fost internat in 02. 2020, in Spitalul Municipal Orastie. Pe data de 06. 2020 a fost transferat in Spitalul Judetean Deva-Sectia Boli Infectioase-ATI, cu diagnosticul Metaplazie mieloida. Diabet zaharat. Insuficienta respiratorie. A fost confirmat pe 05. 2020 in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. Data decesului: 07.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 220, bilantul cazurilor se apropie de 5.000 Doi pacienti din Buzau, testati din nou pozitiv la 12 zile de la externare

Bilantul cazurilor de coronavirus din Romania a ajuns miercuri la 4. 761, dupa raportarea a 344 de noi infectii, iar numarul deceselor a ajuns la 220. Tot miercuri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, aflat in vizita in judetul Hunedoara, a anuntat ca Spitalul Deva trece sub conducerea medicilor militari, la fel ca la Suceava. 24 Cinci noi decese anuntate miercuri seara22. 12 Spital din Suceava, in carantina. Majoritatea pacientilor si angajatilor, confirmati cu Covid-1915. 47 CNAS: Consultatiile la medicul de familie sau in ambulatoriu pot fi acordate si la distanta12. 17 INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet .

inca sase persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor in Romania urca la 168

Inca sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara, astfel ca bilantul urca la 168. in cazul unuia dintre pacienti, un barbat internat la spitalul Judetean Botosani, au fost recoltate probe pentru COVID la o zi de la deces, dupa ce in sectia in care era internat s-au confirmat cu coronavirus pacienti si cadre medicale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )