Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

Hotnews Hotnews,
 Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum. continuă pe Hotnews

Numarul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 157. Ultimul caz, o femeie de 70 de ani din Iasi

Inca un roman a pierdut lupta cu coronavirusul. Este vorba de o femeie de 70 de ani, din Iasi, care a decedat in aceasta dimineata, anunta Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajungand in acest moment la 157 de morti.

Vesti bune din Turcia. Rustu Recber a castigat batalia cu coronavirusul

Rustu Recber, fostul portar al selectionatei Turciei si al echipei de fotbal FC Barcelona, depistat .

Vremea in Bucuresti in urmatoarele doua zile. Vesti bune din partea meteorologilor

Vremea se va mentine calda in Capitala, in urmatoarele doua zile. Temperatura maxima nu va depasi 17 grade Celsius, insa vantul nu va ezita sa-si faca simtita prezenta.

430 de cazuri noi de coronavirus in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 141

Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile.

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13.

Numarul decelor cauzate de coronavirus a ajuns la 157. Ultimul caz, o femeie de 70 de ani din Iasi

Inca un roman a pierdut lupta cu coronavirusul. Este vorba de o femeie de 70 de ani, din Iasi, care a decedat in aceasta dimineata, anunta Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajungand in acest moment la 157 de morti.

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Romania a ajuns la 146!

Alte 6 persoane au decedat din cauza coronavirusului, numarul total al mortilor ajungand la 146, a i.

Gafa a premierul israelian. A prezentat cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a prezentat, din greseala, cabinetului sau un clip din serialul Pandemic ca dovada ca Iranul ascunde numarul deceselor provocate de Covid-19, scrie presa israeliana.

Serviciile secrete dezvaluie minciuna din China: de ce numarul deceselor ar putea fi mai mare in realitate

Pandemia care a ajuns sa afecteze mai toata planeta a pornit din China, tara care n-ar fi fost tocmai sincera in detaliile pe care le-a facut publice. Mai multe voci sustin ca oficialii.

Moment emotionant pentru un roman din Spania, care a invins coronavirusul dupa 19 zile. Personalul medical l-a aplaudat calduros la externare

Clipe desosebite pentru un roman din Spania, care a reusit sa iasa invingator in lupta cu coronavirusul dupa aproape o luna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )