Libnet.ro
UNICEF

01:06

Coronavirus Romania: Autoritatile anunta inca zece decese Printre cei decedati, un ambulantier din Suceava Bilant general: 790 de decese

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Romania: Autoritatile anunta inca zece decese Printre cei decedati, un ambulantier din Suceava Bilant general: 790 de decese

Zece noi decese au fost anuntate de autoritati, numarul total al deceselor anuntate duminica se ridica astfel la 19. 790 de persoane au decedat de la inceputul pandemiei de coronavirus. Printre persoanele decedate se numar si un barbat de 60 de ani care era ambulantier la Suceava. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, a declarat ca ambulanteirul avea si alte patologii si functia respiratorie a cedat. Noul bilant de coronavirus in Romania: 13. 163 de cazuri confirmate 431 de noi cazuri anuntate Aproape 4. 900 de pacienti vindecatiHARTA INTERACTIVA Cazurile de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor. continuă pe Hotnews

Coronavirus Romania: 771 de decese, 12.732 cazuri confirmate si 4.547 de pacienti care s-au vindecat Tataru: Nu vreau sa ne gandim la relaxare. Nu am atins inca varful

Autoritatile au anuntat sambata 27 de noi decese din cauza Covid-19, cea mai tanara victima fiind o femeie de 32 de ani din judetul Suceava. Astfel, numarul total al persoanelor decedate in Romania de la inceputul pandemiei de coronavirus a ajuns la 771. Tara noastra are pana in prezent 12. 732 de cazuri confirmate cu coronavirus, iar 4. 547 de persoane s-au vindecat. Recomand inca o data prudenta, izolare voluntara, distantare sociala. Repet, nu am atins inca varful, a transmis ministrul sanatatii Nelu Tataru. -----20:43 Sase angajati STB, confirmati cu noul coronavirus18. 32 inca 16 decese anuntate. Bilantul mortilor urca la 77116. 30 Ministrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie13. 23 Arafat, despre concedii: Eu sper ca macar intr-o perioada de vara sa putem avea o vacanta.

Coronavirus in Romania: inca 16 decese cu COVID-19 Bilantul deceselor urca la 771

Inca 16 decese ale unor persoane infectate cu COVID-19 au fost raportate sambata dupa-masa de catre Grupul de Comunicare Strategica. Printre victime, o femeie de 32 de ani din Suceava si o femeie de 33 de ani din judetul Bacau.

Alte zece decese cauzate de COVID-19. Un al doilea ambulantier din Suceava, rapus de coronavirus. Bilantul total a ajuns la 790 de victime

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, decesul a inca zece romani infectati cu coronavirus. Cele mai recente victime aveau varste cuprinse intre 54 si 88 de ani si erau din Suceava, Galati,.

inca 18 decese in randul romanilor cu coronavirus. Vineri au murit 27 de persoane, printre care si o tanara de 20 de ani

Inca 18 decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus, printre care o tanara de 20 de ani, au fost anuntate vineri seara, intre care trei ale unor varstnici din camine de batrani din judetele Botosani si Galati. Bilantul ajunge astfel la 744.

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 755

Inca 11 decese din cauza coronavirus au fost raportate in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 755.

inca sase decese provocate de coronavirus, cinci fiind in judetul Suceava. Bilantul a ajuns la 723

Inca sase decese provocate de coronavirus au fost anuntate vineri dimineata, cinci fiind in judetul Suceava. Bilantul a ajuns la 723.

inca doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 695

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, inca doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge astfel la 695 de morti.

CORONAVIRUS. inca 6 decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania. Bilantul a urcat la 711 victime

Autoritatile au anuntat, joi, inca sase decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la un total de 711 victime. Ultimele fatalitati raportate se refera la.

inca 16 decese cauzate de Covid-19. Bilantul total a ajuns la 771

Autoritatile au anuntat un nou bilant al deceselor provocate de noul coronavirus. in dupa-amiaza zilei de sambata au fost confirmate decesele a inca 16 persoane, la cateva ore dupa primul mesaj al Grupului de comunicare strategica care anunta moartea a 11 persoane.

Coronavirus Romania: Numarul deceselor a ajuns la 780 Printre victime, un tanar de 26 de ani care revenise din Anglia

Autoritatile au anuntat duminica dimineata 9 decese, totalul deceselor de la inceputul pandemiei fiind de 780. Printre victime se numara si un tanar de 26 de ani, din Iasi, care revenie din Anglia. Un alt deces este al unui ingrijitor medical din Vaslui. Tara noastra are pana in prezent 12. 732 de cazuri confirmate cu coronavirus, iar 4. 547 de persoane s-au vindecat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )