Libnet.ro
UNICEF

18:00

Coronavirus in Romania. Autoritatile anunta noi masuri - Puncte de trecere inchise

Antena3 Antena3,
Coronavirus in Romania. Autoritatile anunta noi masuri - Puncte de trecere inchise

Coronavirus in Romania. inca sase persoane au fost confirmate, joi seara, cu noul coronavirus, in judetul Hunedoara. Numarul cazurilor la nivel national ajunge la 59. Mai multe puncte de frontiera vor fi inchise!. continuă pe Antena3

Noi masuri dispuse in penitenciare, in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) anunta noi masuri luate in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus si reducerii interactiunii cu persoanele din exterior: program prelungit la televizoare, maximizarea comunicarii online si se fac demersuri pentru prelungirea timpului alocat convorbirilor telefonice zilnice. Personalul care revine din concediu trebuie sa anunte zonele in care a fost.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri de coronavirus. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 35

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 35, dupa ce miercuri dupa amiaza au fost confirmate alte trei noi cazuri. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Val de frig in Romania. ANM anunta cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va mentine frumoasa la nivelul intregului teritoriu in urmatoarele zile. in schimb, in intervalul 9-22 martie, sunt anuntate scaderi de temperatura si precipitatii pe arii extinse. Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Val de frig in Romania. ANM anunta cum va fi .

Noi masuri de ajutorare a statelor afectate de coronavirus. Anunt oficial al Comisiei Europene

Comisia Europeana a emis un comunicat de presa prin care anunta ca va pune la dispozitia statelor membre un prim pachet de 7,5 miliarde de euro si un total de 25 de miliarde de euro pentru sprijinul economiilor care sufera din cauza coronavirus.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile. 37: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie.

Arafat spune ca miercuri vor fi anuntate masuri in plus in legatura cu epidemia de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, marti seara, ca dupa intrunirea Comitetului pentru Situatii de Urgenta, care va avea loc miercuri, vor fi anuntate masuri suplimentare pentru a se impiedica raspandirea infectiilor cu noul coronavirus, potrivit Mediafax.

Coronavirus in Romania: Dosar penal pentru politistul care a contaminat 6 oameni, intre care un medic de la Spitalul Gerota

Procurorii au deschis dosar penal pe numele politistului pensionar bolnav de COVID-19 de la care au contractat boala sase persoane. Barbatul era internat la Spitalul Gerota din 5 martie si a ascuns faptul ca se intorsese din Israel. Numarul imbolnavirilor a ajuns la 31 Unul dintre pacienti este medic la Spitalul Gerota Noi masuri anuntate de autoritatiLibertatea: Fiul pensionarului MAI infectat cu coronavirus lucreaza in SRI, a impartit si el martisoare si a mancat la cantina Serviciului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )