Libnet.ro
UNICEF

07:30

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor atinge 217 Au fost confirmate alte 33 de cazuri 19 pacienti sunt declarati vindecati si au fost externati

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor atinge 217 Au fost confirmate alte 33 de cazuri 19 pacienti sunt declarati vindecati si au fost externati

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns la 217, potrivit informatiilor transmise marti la ora 18. 00 de Grupul de comunicare strategica. Astfel, au mai fost raportate alte 33 de cazuri noi. Dintre pacientii aflati in unitatile medicale, 4 dintre ei sunt la sectia de terapie intensiva, dar au o stare generala stabila, precizeaza sursa citata. De la aparitia COVID-19 in Romania, 19 pacienti au fost declarati vindecati si au fost externati. continuă pe Hotnews

16 noi cazuri de coronavirus in Romania! Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 184!

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat in aceasta dimineata 16 noi cazuri de coronavirus in Roman.

inca cinci noi cazuri de coronavirus, in Romania. Bilantul a ajuns la 123 de infectati

Inca cinci noi cazuri de coronavirus au fost confirmate pe teritoriul Romaniei. Bilantul a ajuns la 123 de infectati.

inca trei noi cazuri de coronavirus, in Romania. Bilantul a ajuns la 121 de infectati

Inca trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate pe teritoriul Romaniei. Bilantul a ajuns la 121 de infectati.

Alte doua noi cazuri de coronavirus confirmate. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 97

Alte doua noi cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 97.

Alte doua noi cazuri de infectare cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 99

Alte doua noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate. Este vorba de o femeie de 53 de ani, medic, si de sotul ei, un barbat de 54 de ani. Ambele cazuri sunt din Constanta. Bilantul urca la 99 de bolnavi, la doar un pas de scenariul 3.

16 noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus in Romania. Bilantul cazurilor confirmate ajunge la 184

Totalul cazurilor confirmate de coronavirus in Romania a ajuns marti la 184, dupa ce autoritatile au anuntat 16 noi cazuri. Noile cazuri au fost inregistrate astfel: 7 in Iasi, 2 in Suceava, 2 in Neamt si cate unul in Ialomita, Mures, Botosani, Bistrita Nasaud si Vrancea. Persoanele confirmate pozitiv au varste cuprinse intre 21 si 65 de ani. Din cele 184 de persoane infectate, 16 s-au vindecat.

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus confirmate, intre care un copil de un an. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 95

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in cursul noptii de vineri, bilantul imbolnavirilor ajungand la 95. Pacientii sunt din Neamt, Bacau, Iasi si Caras-Severin, iar printre ei se afla si un copil de 1 an.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 139. Duminica au fost confirmate 16 cazuri in Romania

Potrivit bilantului anuntat duminica seara de autoritati, pana acum, in Romania, 139 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus. Duminica au fost confirmate 16 cazuri. Asta in vreme ce alte9 persoane s-au vindecat.

UPDATE Cine este primul salajean diagnosticat cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor la nivel national a ajuns la 158

Ministerul Sanatatii a transmis ca in judetul Salaj a fost confirmat un prim caz de imbolnavire cu coronavirus. La nivel national, numarul bolnavilor a ajuns la 158.

Coronavirus in Moldova. Opt cazuri au fost confirmate. Alte 46 de persoane, suspectate de infectie cu noul virus

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a oferit date noi despre evolutia coronavirusului in Moldova. in total, au fost confirmate opt cazuri de infectie cu noul virus. Alte 46 de persoane sunt suspecte de infectare cu coronavirus. Din cele 46 de cazuri suspecte, 32 de persoane sunt internate la spitalul Toma CIorba din Chisinau, alte 14 persoane sunt internate la spitalul de boli contagioase pentru copii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )