Libnet.ro
UNICEF

06:30

Coronavirus in Romania: Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi in Harghita nu a fost raportata nicio imbolnavire in ultimele 24 de ore

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi in Harghita nu a fost raportata nicio imbolnavire in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 152 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti. in continuare, judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi sunt Arges - 89 si Prahova - 70. intr-un singur judet nu a fost raportat niciun caz nou de COVID-19. continuă pe Hotnews

Bucurestiul este pe primul loc la nivel national la numarul de cazuri de COVID-19. Care sunt judetele cele mai ferite in fata noului coronavirus

Bucurestiul este pe primul loc la nivel national in ceea ce priveste numarul de cazuri de COVID-19 confirmate, cu un total de 4. Capitala este urmata in acest clasament negativ de judetele Suceava, Brasov si Arges.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este orasul in care au fost inregistrate cele mai multe cazuri in ultimele 24 de ore, potrivit autoritatilor. Capitala este urmata de judetul Arges si de judetul Prahova.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Coronavirus in Romania. Record absolut de noi imbolnaviri: 1.030 de cazuri COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore Bilantul ajunge la 40.163

Romania inregistreaza azi un nou record negativ in criza coronavirusului, numarul noilor cazuri confirmate intr-o singura zi trecand de o mie. in ultimele 24 de ore au fost confirmate in Romania 1. 030 de noi cazuri de COVID-19, potrivit datelor oficiale publicate de Grupul de Comunicare Strategica. Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi in Harghita nu a fost raportata nicio imbolnavire in ultimele 24 de ore.

Investitiile IMM-urilor locale in tehnologie sunt printre cele mai mici din UE

Comisia Europeana a publicat la sfarsitul lunii iunie editia din 2020 a Digital Economic and Society Index DESI), un studiu anual care evalueaza performanta digitala a Europei si urmareste evolutia statelor membre ale UE in ceea ce priveste competitivitatea digitala.

Un virus periculos si extrem de contagios face tot mai multe victime in Romania. Nu e coronavirus!

Un numar de 11 cazuri noi de rujeola au fost inregistrate la Cluj, in ultimele doua saptamani, acestea fiind cele mai multe cazuri din intreaga tara, informeaza Institutul de Sanatate Publica.

Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online

Conform statisticilor, consumatorii parasesc de cele mai multe ori procesul de achizitionare, chiar daca au pus produsele in cos, din cauza metodei de plata. Care sunt cele mai sigure metode de plata cu cardul bancar? Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online Clientii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online, .

Semnal de alarma! Alunitele de pe corp pot ascunde mai multe boli. Medicii dezvaluie cum le recunoastem

Alunitele de pe corp pot ascunde mai multe boli. Desi cele mai multe alunite sunt inofensive, acestea pot constitui si un semnal de alarma pentru mai multe boli. Medicii dermatologi ne dezvaluie cum recunoastem alunitele periculoase si ce probleme de sanatate pot indica.

Romania, lider in UE la salariile platite bugetarilor

Romania a ramas si in 2019 lider in UE, pentru al treilea an consecutiv, la cat aloca pentru salariile angajatilor statului din veniturile stranse prin taxe si impozite de la populatie si firme, venituri care sunt printre cele mai reduse in randul tarilor membre, scrie profit. ro.

Romania, lider in UE la sumele alocate de stat salariilor propriilor angajati

Romania a ramas si in 2019 lider in UE, pentru al treilea an consecutiv, la sumele alocate salariilor angajatilor statului din veniturile stranse din taxe si impozite de la populatie si firme, venituri care sunt printre cele mai reduse in randul tarilor membre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )