Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Romania: Cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele trei saptamani, bilantul imbolnavirilor a ajuns la 19.907 Pacienti vindecati - 13.919

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele trei saptamani, bilantul imbolnavirilor a ajuns la 19.907 Pacienti vindecati - 13.919

Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a ajuns, joi, la 19. 907 , dupa raportarea a 238 de infectii noi. Bilantul deceselor a urcat, astazi dimineata la 1. 299, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat alte trei victime cu Covid-19. continuă pe Hotnews

Cel mai mare investitor in startup-uri IT, SoftBank, lanseaza un fond de investitii de 100 milioane dolari pentru firme conduse de americani de culoare

Cel mai mare fond de investitii din lume, SoftBank investitor in companii precum Uber, OneWeb, Boston Dynamics sau WeWork, a anuntat lansarea unui fond de investitii de 100 de milioane de dolari dedicat firmelor fondate sau conduse de americani de culoare, pentru a incuraja diversitatea la nivel de conducere a companiilor.

China, cel mai mare numar de cazuri de coronavirus in ultimele trei saptamani

China a raportat cea mai mare crestere a cazurilor de coronavirus din ultimele trei saptamani, cu 16 noi cazuri inregistrate la 31 mai, in timp ce numarul asa-numitelor cazuri importate a crescut in sud-vestul provinciei Sichuan.

Un fost campion la Wimbledon e categoric: Federer nu este nici macar al doilea cel mai bun jucator din istorie!

Cea mai mare parte a lumii tenisului canta imnuri pentru Roger Federer The GOAT, iar legendarul elvetian are cel mai mare numar de fani. Arenele de tenis debordeaza de magia lui Federer, dar expertii tenisului simt ca ambasadorul acestui sport nu este si cel mai bun jucator.

Unde va fi amenajat cel mai mare parc turistic cu tematica din Romania. Consilierul local care a avut initiativa

Consilierul local USR de la Sectorul 3 Liviu Malureanu, candidat al Aliantei USR PLUS la presedintia Consiliului Judetean Vrancea, propune amenajarea celui mai mare parc tematic in aer liber din Romania in judetul de unde este originar, Vrancea.

FOTO VIDEO Cel mai mare traseu de trenulete electrice din Romania. Ce lungime vor avea sinele

La Timisoara, se construieste cea mai mare macheta feroviara din Romania. Diorama de la Gara de Nord va cuprinde aproape un kilometru de sine.

CORONAVIRUS |Iran se confrunta cu al doilea val de infectii

Iranul a raportat cel mai mare numar de infectii de coronavirus zilnice in doua luni, o crestere care se apropie de nivelurile maxime ale lunii martie si sugereaza ca tara cea mai afectata de pandemie din.

Un aparat de recoltare a plasmei refuzat in cel mai mare focar de COVID-19 a ajuns in Centrul de Transfuzii Vrancea

Primul pacient vindecat de COVID-19 de la care a fost recoltata plasma a fost chiar directorul suspendat al Spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon, din Focsani, Constantin Mandrila, infectat si el cu coronavirus.

Nelu Tataru anunta ca purtarea mastilor nu va mai fi obligatorie cand nu vom mai avea cazuri noi si focare de coronavirus

Romania ar putea renunta la obligativitatea purtarii mastilor in spatii inchise in momentul in care in tara noastra nu vor mai exista cazuri noi de imbolnavire si focare de coronavirus, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in ceea ce priveste obligativitatea purtarii mastilor la examene, Nelu Tataru spune ca decizia apartine Ministerului Educatiei.

in Italia, numarul deceselor provocate de coronavirus continua sa scada. Opt regiuni fara cazuri noi

In Italia, au fost inregistrate 55 de decese in ultimele 24 de ore si 318 cazuri. Nu au fost inregistrati morti in regiunile Valle DAosta, Piemont, provincia Bolzano, Marche, Umbria, Molise, Basilicata, Calabria si Sardinia.

Toti romanii care au cont bancar, vizati de anunt: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla din 2 iunie

Cea mai mare banca din Romania a facut un anunt deosebit pe 2 iunie. Priveste toti clientii tuturor bancilor de la noi. Si vestea mai buna e ca totul tine 10 zile, ca sa ai timp sa te.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )