Libnet.ro
UNICEF

14:30

Coronavirus in Romania: Cele mai afectate judete Un singur judet fara niciun caz de COVID-19 Situatia pe judete

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Cele mai afectate judete Un singur judet fara niciun caz de COVID-19 Situatia pe judete

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 2. 738, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica joi la ora 13. Cele mai afectate judete sunt Suceava, cu 701 cazuri de COV-19, urmat de Brasov - 117, Constanta - 111, in timp ce in Capitala sunt 505 cazuri. in Harghita nu exista niciun caz de coronavirus, in timp ce Salaj si Tulcea sunt printre judetele cel mai putin afectate, cu 6 cazuri de imbolnavire. continuă pe Hotnews

Situatia insolventelor la nivel european si domeniile cele mai afectate de criza coronavirus - studiu

Potrivit estimarii specialistilor, 13. 000 de IMM-uri si societati cu capitalizare medie din zona Euro 7% din total) se aflau deja intr-o situatie de risc inaintea epidemiei de coronavirus. Aceasta criza a fluxurilor de numerar le poate impinge acum in imposibilitate de plata. Iata cele mai afectate sectoare de activitate.

285 de cadre medicale infectate cu coronavirus in Romania. Cele mai multe, 181, in Suceava

Peste 280 de cadre medicale din Romania au fost infectate cu noul coronavirus, potrivit raportarilor catre INSP din teritoriu.

EUROSTAT: Bulgaria si Romania, cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca in UE

Costul orar mediu al fortei de munca in intreaga economie excluzand agricultura si administratia publica) in 2019 este estimat la 27,7 euro in cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, si de 31,4 euro in zona euro, conform datelor publicate marti de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

INTERACTIV Coronavirus in Romania: Harta deceselor pe judete si harta cazurilor vindecate. Graficul infectarilor pe fiecare zi Statistici

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta. Autoritatile nu mai anunta oficial cazurile pozitive pe judete pe motiv ca exista riscul de confuzie. Cu toate acestea, o monitorizare independenta realizata de comunitatea geo-spatial. org pune la dispozitia utilizatorilor in format interactiv mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara. Mai nou, au fost realizate hartile deceselor si vindecarilor pe judete.

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

Bilantul pandemiei de coronavirus la nivel mondial. Care sunt cele mai afectate tari

Aproape 50. 000 de oameni au murit, la nivel mondial, din cauza pandemiei de coronavirus. Mai exact, este vorba despre 45. 371 de decese pe plan global, unde s-au inregistrat pana in prezent 905. 279 de cazuri de infectare, cele mai multe in Statele Unite.

Avertizare ANM de cod galben de vant pentru mai multe judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod Galben nowcasting de intesificari ale vantului, valabila astazi, intre orele 09. 00 si 13. 00, pentru mai multe judete din Moldova.

Romanii prefera divertismentul, in vreme de pandemie: Asia Express, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Ultimele audiente arata ca romanii au nevoie de portia necesara de divertisment in ciuda situatiei de criza generata de coronavirus, Asia Express inregistrand, in cea mai recenta editie, cele mai mari audiente din istoria show-ului.

Digi24: Ce sa mancam in caz de Apocalipsa. Care sunt cele mai indicate si rezistente mancaruri si bauturi

In caz de Apocalipsa, indiferent ca vorbim despre una biblica, nucleara, meteo, ori provocata de un robot impaiat in pielea lui Arnold Schwarzenegger, sau de un virus corporatist care ne va transforma in zombi, eventualii supravietuitori se vor confrunta, printre multe alte probleme, cu cea a asigurarii hranei. Ce alimente si bauturi sunt cele mai indicate intr-o astfel de situatie, care se conserva cel mai bine si cat de mult pot rezista ele in timp? Sunt cateva intrebari ale caror raspunsuri pot fi gasite intr-o ampla analiza BBC dedicata acestei teme.

Netflix are cele mai multe descarcari in primul trimestru din 2020. YouTube Kids, cea mai mare utilizare

Si YouTube sta foarte bine, generand 110 milioane de dolari prin aplicatie in aceeasi perioada, cele mai mari venituri intre aplicatiile de streaming la nivel global, potrivit unui raport intocmit de Apptopia si Braze, citat de Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )