Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24: Ce sa mancam in caz de Apocalipsa. Care sunt cele mai indicate si rezistente mancaruri si bauturi

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Ce sa mancam in caz de Apocalipsa. Care sunt cele mai indicate si rezistente mancaruri si bauturi

In caz de Apocalipsa, indiferent ca vorbim despre una biblica, nucleara, meteo, ori provocata de un robot impaiat in pielea lui Arnold Schwarzenegger, sau de un virus corporatist care ne va transforma in zombi, eventualii supravietuitori se vor confrunta, printre multe alte probleme, cu cea a asigurarii hranei. Ce alimente si bauturi sunt cele mai indicate intr-o astfel de situatie, care se conserva cel mai bine si cat de mult pot rezista ele in timp? Sunt cateva intrebari ale caror raspunsuri pot fi gasite intr-o ampla analiza BBC dedicata acestei teme. continuă pe Hotnews

Digi24: Radiografia Covid-19 in Romania. Unde sunt cele mai multe cazuri si unde au fost cele mai multe decese

Romania va intra in scenariul 4 cel mai probabil saptamana care va urma. Numai in ultimele 3 zile au fost raportate peste 500 de cazuri de Covid-19.

Modele subiecte Istorie BAC 2020: Care sunt cele 5 teste pe care elevii le au de rezolvat in aceasta saptamana

Elevii de clasa a XII-a, de la profilul uman, care dau cea de-a doua proba scrisa obligatorie la Istorie au la dispozitie 5 teste, cate una pentru fiecare zi a saptamanii, pe care sa le rezolve in vederea pregatirii pentru Bacalaureat 2020. Ministerul Educatiei a postat mai multe teste pe site-ul Centrului National de Evaluare si Examinare, pentru fiecare proba de examen in parte. Baremele pentru aceste teste vor fi si ele postate pe 3 aprilie.

Modele subiecte Romana Evaluare Nationala 2020: Care sunt cele 5 teste pentru limba romana pentru aceasta saptamana

Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie 5 teste pentru limba si literatura romana, publicate de Ministerul Educatiei. Prin aceste teste ei isi pot testa cuostintele pentru proba scrisa de romana, iar vineri isi pot verifica cunostintele confruntand baremele pe care Ministerul Educatiei le va publica. Vezi in text cum arata cele 5 teste.

Mihai Gadea: Suntem in plin razboi, iar informatiile acestea sunt cele mai ingrijoratoare de la inceputul acestei crize

Mihai Gadea a tras un semnal de alarma, marti, la inceputul emisiunii Sinteza zilei.

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

Orasele lumii, parasite, din cauza pandemiei: unde gasesti cele mai spectaculoase imagini de acum

Unele dintre cele mai populate orase ale lumii sunt acum parasite. in contextul in care aceasta situatie reprezinta pretextul pentru niste imagini spectaculoase, cineva le-a agregat intr-un.

HOROSCOP. Cele mai pupacioase zodii

Daca iti place sa consulti din cand in cand horoscopul, atunci stii ca zodiile pot spune multe despre nativii sai. Astrologii au intocmit o lista cu cele mai pupacioase zodii. Vrei sa stii care sunt? .

Predictiile uneia dintre cele mai mari banci americane despre criza economica globala. Cat va dura si ce procent din populatie va afecta

Una dintre cele mai mari banci comerciale americane de dupa criza din 2008 a facut recent o serie de predictii despre criza economica globala generata de pandemie.

Situatia insolventelor la nivel european si domeniile cele mai afectate de criza coronavirus - studiu

Potrivit estimarii specialistilor, 13. 000 de IMM-uri si societati cu capitalizare medie din zona Euro 7% din total) se aflau deja intr-o situatie de risc inaintea epidemiei de coronavirus. Aceasta criza a fluxurilor de numerar le poate impinge acum in imposibilitate de plata. Iata cele mai afectate sectoare de activitate.

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )