Libnet.ro
UNICEF

19:00

Coronavirus in Romania: Iohannis, apel la populatie sa nu propage stirile false si sa nu ia cu asalt magazinele si farmaciile

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Iohannis, apel la populatie sa nu propage stirile false si sa nu ia cu asalt magazinele si farmaciile

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel la romani sa se informeze din surse oficiale despre situatia generata de coronavirus, sa nu propage stirile flase si zvonurile si sa nu ia cu asalt magazinele si farmaciile. continuă pe Hotnews

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Pandemia de coronavirus. Cele mai sigure surse de informare, pentru a evita stirile false

Pana astazi, 12 martie, la nivel national au fost confirmate 49 de cazuri de cetateni infectati cu virusul COVID 19 coronavirus) pe teritoriul Romaniei.

Coronavirus Romania: Cele 5 recomandari adresate de bancheri clientilor

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), ale carui banci membre deservesc milioane de clienti persoane fizice si juridice, face apel catre toti prestatorii si utilizatorii de servicii bancare de a proteja publicul si proprii angajati prin respectarea regulilor stricte de igiena si preventie mai ales in ceea ce priveste operatiunile cu numerar, pentru a preveni raspandirea si cresterea infectiilor cu noul tip de coronavirus ce poate cauza afectiunea respiratorie numita COVID-19.

Presedintele Iohannis, apel catre partidele politice: Solicit imperativ Parlamentului sa lucreze cu celeritate

Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari, vineri, de la ora 13. Presedintele sustine ca Parlamentul trebuie sa lucreze cu celeritate si sa lase rafuielile politice.

Vela, intrebat cum va verifica persoanele care intra in Romania: Fac apel la responsabilitatea compatriotilor, sunt responsabili de sanatatea rudelor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut, duminica seara, un apel la responsibilitate catre toti cei care intra in Romania, sa declare adevarul privind zonele de unde vin in tara, pentru a nu-si imbolnavi rudele si pe cei dragi. in plus, Vela a anuntat ca vor exista controale in cascada.

Companiile din Romania fac apel la tehnologie in contextul raspandiriivirusuluiCOVID-19

Posibilitatea muncii de la distanta este reglementata din punct de vedere legislativ in Romania, dar pana in anul 2020 putine companii au adoptat aceasta forma de lucru pentru un numar extins de angajati simultan, temandu-se de riscurile ce tin de incetinirea sau blocarea procesele de business.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

Coronavirus Romania. 11 684 de persoane sunt izolate la domiciliu, in timp ce bilantul celor infectati cu COVID a ajuns la 31

Coronavirusul continua sa se raspandeasca in Romania, la aceasta ora fiind diagnosticate 31 de persoane cu COVID 19, din care 6 au fost declarate vindecate.

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )