Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele Iohannis, apel catre partidele politice: Solicit imperativ Parlamentului sa lucreze cu celeritate

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, apel catre partidele politice: Solicit imperativ Parlamentului sa lucreze cu celeritate

Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari, vineri, de la ora 13. Presedintele sustine ca Parlamentul trebuie sa lucreze cu celeritate si sa lase rafuielile politice. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei, apel catre profesori dupa inchiderea scolilor

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a lansat un apel catre profesori, dupa inchiderea scolilor si gradinitelor, in care le cere sa contribuie cu resurse educationale deschise, potrivite acestei perioade din anul scolar.

Iohannis, apel catre romani: Nu luati cu asalt magazinele si farmaciile! Evitati propagarea de stiri false (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani, in contextul crizei declansate de coronavirus, sa urmeze cu strictete recomandarile autoritatior si sa ignore informatiile false, caci daca le iau in se.

Coronavirus in Romania: Iohannis, apel la populatie sa nu propage stirile false si sa nu ia cu asalt magazinele si farmaciile

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel la romani sa se informeze din surse oficiale despre situatia generata de coronavirus, sa nu propage stirile flase si zvonurile si sa nu ia cu asalt magazinele si farmaciile.

Secretarul general al Guvernului, apel catre primariile din Bucuresti si Ilfov: Sa se identifice rapid spatii izolate de cazare, destinate carantinarii

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, face un apel la primarul general al Capitalei, la edilii din cele sase sectoare, precum si la primariile din judetul Ilfov carora le solicita sa gaseasca rapid.

Raluca Turcan, apel catre parinti: Sunt si eu mama si inteleg nemultumirile

Raluca Turcan face un apel adresat tuturor parintilor. Vicepremierul le cere acestora sa fie intelegatori si sa gaseasca o solutie pentru supravegherea celor mici.

Presedintele Iohannis va participa la o licitatie in folosul Casei memoriale Doina Cornea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sprijina deschiderea Casei Memoriale-Muzeu ,,Doina Cornea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )