Libnet.ro
UNICEF

11:00

Coronavirus in Romania. Masurile Ministerului Culturii: Se asigura spirt si substante dezinfectante pentru angajati

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Romania. Masurile Ministerului Culturii: Se asigura spirt si substante dezinfectante pentru angajati

Ministerul Culturii respecta, indeaproape, Hotararea nr. 7 din 7 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase si a transmis astazi o circulara catre toate institutiile subordonate. Institutiilor din subordinea Ministerului li se interzice manifestarilor publice sau private, organizate in spatii deschise sau inchise, cu un numar de participanti mai mare de 1000 de persoane. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: Masurile anuntate de Metrorex pentru evitarea aglomeratiei la metrou

Sosirea simultana a trenurilor la peroanele statiilor unde se inregistreaza un trafic mai mare de calatori va fi evitata in perioadele cu varf de trafic, iar pentru micsorarea timpilor de intoarcere a trenurilor la capetele de magistrale a fost introdus suplimentar personal de conducere a trenurilor, a anuntat luni Metrorex. Duminica, secretarul de stat Raed Arafat a cerut Metrorex solutii pentru evitarea aglomeratiei la metrou, pentru a limita raspandirea coronavirusului.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Coronavirus Romania. Ministrul Educatiei suspenda olimpiadele scolare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca a suspendat olimpiadele scolare, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Coronavirus Romania: Autoritatile interzic anumite activitati

Autoritatile au interzis de duminica 8 martie a. c. ), in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1. 000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )