Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Romania: Masurile anuntate de Metrorex pentru evitarea aglomeratiei la metrou

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Masurile anuntate de Metrorex pentru evitarea aglomeratiei la metrou

Sosirea simultana a trenurilor la peroanele statiilor unde se inregistreaza un trafic mai mare de calatori va fi evitata in perioadele cu varf de trafic, iar pentru micsorarea timpilor de intoarcere a trenurilor la capetele de magistrale a fost introdus suplimentar personal de conducere a trenurilor, a anuntat luni Metrorex. Duminica, secretarul de stat Raed Arafat a cerut Metrorex solutii pentru evitarea aglomeratiei la metrou, pentru a limita raspandirea coronavirusului. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Metrorex, despre evitarea aglomeratiei la metrou - Companiile ar putea regandi putin programul angajatilor

Companiile ar trebui sa regandeasca putin programul angajatilor astfel incat aglomeratia de la metrou sa poata fi evitata la orele de varf, sustine directorul Metrorex, Mariana Miclaus. Ea a facut aceste declaratii in contextul in care secretarul de stat Raed Arafat a recomandat Metrorex sa gaseasca solutii astfel incat sa fie evitata aglomeratia la metrou pentru a limita raspandirea coronavirusului.

Coronavirus in Romania. Masurile Ministerului Culturii: Se asigura spirt si substante dezinfectante pentru angajati

Ministerul Culturii respecta, indeaproape, Hotararea nr. 7 din 7 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase si a transmis astazi o circulara catre toate institutiile subordonate. Institutiilor din subordinea Ministerului li se interzice manifestarilor publice sau private, organizate in spatii deschise sau inchise, cu un numar de participanti mai mare de 1000 de persoane.

Efecte coronavirus in Romania: Gala premiilor Radio Romania Cultural, anulata

Cea de-a 20-a editie a galei premiilor Radio Romania Cultural RRC), care era programata sa aiba loc pe 30 martie, la Teatrul Odeon din Bucuresti, a fost anulata. Decizia se subscrie masurilor anuntate luni de autoritati pentru evitarea raspandirii coronavirusului in Romania.

LIVETEXT Coronavirus in Romania: 15 cazuri de imbolnavire confirmate in Bucuresti si in 8 judete. Masuri fara precedent anuntate de autoritati pentru a limita extinderea virusului

Bilantul imbolnavirilor in Romania a ajuns la 15, patru cazuri de infectare fiind anuntate sambata, cand a fost confirmat si primul pacient bolnav in Capitala. Ultimele doua cazuri au fost confirmate duminica, fiind vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti si despre o femeie de 70 de ani din Mures. Tot duminica, autoritatile au anuntat masuri fara precedent pentru a limita raspandirea bolii, una dintre acestea fiind interzicerea evenimentelor cu peste 1. 000 de participanti. 23 O noua suspiciune de coronavirus: o studenta intoarsa din Italia, preluata de ambulanta si transportata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. 50 Reuniune la Guvern pe tema coronavirusului20. 30 Primarul Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit, dar ma supun deciziilor autoritatilor nationale20. 15 Povestea pacientei din R. Moldova confirmata cu coronavirus: Premierul o numeste iresponsabila pentru ca a fugit din carantina Familia acesteia spune ca dupa externare a fost concediata19. 56 Vasile Banescu BOR): Biserica nu intra in carantina; coronavirusul nu se ia prin rugaciune19. 34 Si Universitatea de Medicina din Iasi ia masuri - Cursurile se vor desfasura online.

DigiSport: Mobilizare in intreaga lume. Masurile anuntate luni, 9 martie, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Raspandirea coronavirusului a avut un puternic impact si in lumea sportului. Competitii anulate, meciuri fara spectatori, stadioane dezinfectate, toate sunt masuri luate pentru a evita extinderea Covid-19.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Coronavirus Romania. Ministrul Educatiei suspenda olimpiadele scolare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca a suspendat olimpiadele scolare, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Coronavirus Romania: Autoritatile interzic anumite activitati

Autoritatile au interzis de duminica 8 martie a. c. ), in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1. 000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )