Libnet.ro
UNICEF

21:00

Coronavirus in Romania: Primul spital care anunta ca elibereaza un etaj intreg pentru pacientii cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Primul spital care anunta ca elibereaza un etaj intreg pentru pacientii cu coronavirus

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti a decis sa elibereze un etaj intreg pentru pacientii cu coronavirus, dupa ce a pregatit deja 57 de paturi pentru acestia, intr-un alt pavilion, a declarat luni medicul Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului, pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Criza se adanceste, la granita Europei. Romania, printre statele care ar putea fi afectate de incidentele violente

Vineri, fortele elene de securitate au fot atacate cu fumigene si gaze lacrimogene in regiunea Kastanies, la granita cu Turcia. Greekreporter informeaza ca autoritatile incercau sa impiedice intrarea imigrantilor in tara. Criza se adanceste, la granita Europei De asemenea, fortele de securitate au folosit tunuri cu apa pentru ca multimea sa se disperseze. Presa spune .

Efecte coronavirus in Romania: Gala premiilor Radio Romania Cultural, anulata

Cea de-a 20-a editie a galei premiilor Radio Romania Cultural RRC), care era programata sa aiba loc pe 30 martie, la Teatrul Odeon din Bucuresti, a fost anulata. Decizia se subscrie masurilor anuntate luni de autoritati pentru evitarea raspandirii coronavirusului in Romania.

Coronavirus Romania. Ministrul Educatiei suspenda olimpiadele scolare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca a suspendat olimpiadele scolare, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Coronavirus Romania: Autoritatile interzic anumite activitati

Autoritatile au interzis de duminica 8 martie a. c. ), in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1. 000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )