Libnet.ro
UNICEF

16:15

CORONAVIRUS |Romania trimite Cehiei 30 de ventilatoare de terapie intensiva, in urma solicitarii de asistenta

B1 B1,
CORONAVIRUS |Romania trimite Cehiei 30 de ventilatoare de terapie intensiva, in urma solicitarii de asistenta

Reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au transmis ca Romania a trimis 30 de ventilatoare de terapie intensiva catre Cehia, in urma solicitarii de asistenta a celei mai afectate. continuă pe B1

Un barbat cu coronavirus din Medias a murit asteptand un pat de terapie intensiva Director DSP: Nu este Terapie Intensiva pentru COVID in spitalul municipal, iar toate locurile ATI din Ardeal sunt ocupate

Un barbat de 65 de ani, din Medias, judetul Sibiu, a murit, vineri, asteptand un pat de terapie intensiva care urma sa fie pregatit incepand de luni. Omul avea multe comorbiditati, a fost pus pe oxigen de medicii de la Spitalul Municipal, insa, in cele din urma organismul sau a cedat, relateaza Mediafax. Directorul DSP Sibiu a spus ca in Ardeal nu mai exista niciun pat ATI, astfel incat pacientul nu avea unde sa fie transferat.

Romania trimite in Cehia un numar de 30 de ventilatoare

30 de ventilatoare de terapie intensiva achizitionate prin programul RescUE de catre Uniunea Europea.

Coronavirus Romania: Record absolut pe linie - 4.902 de cazuri in ultimele 24 de ore Record de decese: 98 Record la ATI: 778

Alte 4. 902 de noi cazuri de coronavirus - un nou record absolut - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania. Bilantul COVID-19 a ajuns la 196. 004, potrivit datelor publicate joi de Grupul de Comunicare Strategica. Este a cincea zi in care in Romania s-a depasit cifra de 4. 000 de cazuri, dupa ce miercuri fusese un alt record absolut de aproape 4. in ultima zi s-au inregistrat un numar record de decese 98), in timp ce numarul pacientilor de la terapie intensiva continua sa fie unul mare, alt record - 778.

Record absolut de infectari cu SARS-CoV-2: 4.848 de imbolnaviri in 24 de ore. 766 de pacienti sunt in stare grava la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 191. 102 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 4. 848 de noi imbolnaviri din 37. 065 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 6. 065 decese, din care 69 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 766.

Un pacient cu COVID din Medias a murit asteptand sa se elibereze un pat de terapie intensiva in vreun spital

Un pacient cu COVID-19 internat in Spitalul Municipal din Medias, care nu are paturi de ATI pentru bolnavii cu noul coronavirus, a decedat vineri, in timp ce astepta sa fie transferat intr-o sectie de Terapie Intensiva dintr-un alt spital, a declarat pentru AGERPRES directorul Directiei de Sanatate Publica DSP) Sibiu, medicul Gabriel Budescu.

300 de paturi de Terapie Intensiva pentru pacienti COVID-19 mai sunt libere la nivel national - Ministerul Sanatatii

In jur de 300 de paturi de Terapie Intensiva pentru pacienti bolnavi de COVID-19 mai sunt libere in acest moment la nivel national, anunta Ministerul Sanatatii. 766 de pacienti infectati cu coronavirus sunt internati la Terapie Intensiva.

Numarul paturilor de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19, suplimentat cu peste 100 in Capitala - Ministerul Sanatatii

Numarul paturilor de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID -19 va fi suplimentat cu peste 100 in Bucuresti, potrivit Ministerului Sanatatii. Institutia anunta ca unitatile sanitare de urgenta din Capitala, respectiv Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, vor fi desemnate spitale suport COVID pentru sectiile de terapie intensiva.

Pandemia COVID-19. Sefa diplomatiei belgiene, internata la terapie intensiva

Sefa diplomatiei belgiene si fost premier al acestei tari europene, Sophie Wilmes, este internata cu COVID-19 intr-o sectie de terapie intensiva dupa ce a inceput sa aiba simptome vinerea trecuta, iar sambata a fost testata pozitiv la coronavirus.

Cate paturi libere mai sunt la terapie intensiva pentru pacientii COVID. Anuntul ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat miercuri ca in acest moment mai sunt libere aproximativ 300 de patruri in sectiile de terapie intensiva destinate pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Digi24: Marturisire dura a unui medic: De 2-3 saptamani alegem pe cine ducem la Terapie Intensiva. Am ajuns acolo, credeati ca n-am ajuns?

La nici 60 de kilometri de Bucuresti, la Spitalul Judetean Ploiesti, cosmarul tuturor medicilor s-a transformat deja in realitate. Medicul primar Violeta Tanase, sefa UPU, a facut la Digi24 o marturisire dura: deja de cateva saptamani medicii aleg intre pacienti si decid pe cine salveaza, pentru ca nu mai sunt locuri la terapie intensiva.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )