Libnet.ro
UNICEF

14:30

Digi24: Marturisire dura a unui medic: De 2-3 saptamani alegem pe cine ducem la Terapie Intensiva. Am ajuns acolo, credeati ca n-am ajuns?

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Marturisire dura a unui medic: De 2-3 saptamani alegem pe cine ducem la Terapie Intensiva. Am ajuns acolo, credeati ca n-am ajuns?

La nici 60 de kilometri de Bucuresti, la Spitalul Judetean Ploiesti, cosmarul tuturor medicilor s-a transformat deja in realitate. Medicul primar Violeta Tanase, sefa UPU, a facut la Digi24 o marturisire dura: deja de cateva saptamani medicii aleg intre pacienti si decid pe cine salveaza, pentru ca nu mai sunt locuri la terapie intensiva. continuă pe Hotnews

Sefa de la UPU Ploiesti, dezvaluiri cutremuratoare: De 2-3 saptamani alegem pe cine ducem la Terapie Intensiva. Dupa ce criterii sunt alesi pacientii

In contextul exploziei cazurilor de COVID-19, viata pacientilor infectati devine o loterie. Din pacate, majoritatea spitalelor din tara au ajuns la capacitate maxima, ceea ce reprezinta o problema majora cu care medicii se confrunta in aceasta perioada. Recent, un medic primar de la Spitalul Judetean Ploiesti a dezvaluit ca de o perioada buna de timp, .

Marturia unui medic de familie din Alba: Vom claca in curand. Situatia a scapat de sub control

Un medic de familie din judetul Alba a precizat ca statul a scapat situatia sub control. De asemenea, o alta problema pe care o semnaleaza estebirocratia. in consecinta, noi,.

Mesajul disperat al unui medic de familie din Alba Iulia: Vom claca in curand pentru ca hartiile ne vor ingropa. Totul depinde doar de noi

Un medic de familie din Alba Iulia recomanda pacientilor sa se prezinte imediat la medic, daca au simptome de COVID-19. Madalina Vesa sustine ca presiunea pe medicii de familie si DSP este foarte mare si este posibil sa clacheze.

Mesajul emotionant al unui medic ATI din Targu Jiu dupa moartea unui pacient infectat cu COVID-19: Ne multumea pentru fiecare zi

Medicul primar ATI de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, Tatiana Grecu, a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, dupa ce a fost profund afectata de pierderea unui pacient infectat cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )