Libnet.ro
UNICEF

23:15

Coronavirus in Romania. Zeci de mii de romani risca sa ramana fara masini. Service-urile raman fara piese de schimb

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Romania. Zeci de mii de romani risca sa ramana fara masini. Service-urile raman fara piese de schimb

Cei care au masinile intr-unul dintre cele peste 10. 000 de service-uri autorizate din Romania risca sa nu isi mai poata ridica automobilul curand deoarece unitatile reparatoare incep sa aiba probleme in aprovizionarea cu piese de schimb dupa ce importurile au fost sistate complet. continuă pe Adevărul

Business report: Coronavirusul distruge si legumele; Zeci de mii de romani risca sa ramana fara masini. Service-urile anunta: De azi nu se mai comanda piese de import; Castigatorii contractelor de achizitie pentru echipamente medicale in pandemia de COVI

Digi24: Coronavirusul distruge si legumele. Producatorii nu mai au cui si unde sa-si vanda marfa * Economica. net: Zeci de mii de romani risca sa ramana fara masini. Service-urile anunta: De azi nu se mai comanda piese de import * Profit. ro: Liderii G20 vor injecta peste 5. 000 de miliarde de dolari in economia mondiala * Wall-Street. ro: Castigatorii contractelor de achizitie pentru echipamente medicale in pandemia de COVID-19.

CORONAVIRUS |Zeci de mii de romani risca sa nu-si mai ridice masinile din service dupa ce importurile au fost sistate

Vesti proaste pentru romanii care au masinile in service in aceasta perioada, marcata de pandemia de coronavirus. Pentru ca unitatile incep sa aiba probleme in aprovizionarea cu piese de schimb, romanii.

Mastercard faciliteaza in Romania cresterea limitei pentru platile contactless fara PIN

Mastercard faciliteaza in Romania cresterea limitei pentru platile contactless fara PIN, noua limita fiind de 200 de lei, fata de 100 de lei in prezent, conform unui comunicat al companiei.

Noi amenzi GDPR: eMag, Vodafone si Enel, sanctionate cu zeci de mii de euro

GDPR aduce noi amenzi in Romania: zeci de mii de euro de la magazinul online eMag, operatorul de telecomunicatii Vodafone si distribuitorul de energie Enel Muntenia, companii care au avut impreuna venituri de peste 2 miliarde de euro.

1.292 de cazuri de coronavirus in Romania. 24 de romani, in stare critica in spitale

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astazi, noul bilant al pandemiei de coronavirus din Romania. Astfel, 1. 292 de cazuri au fost confirmate pana in prezent, 263 fiind doar in ultimele 24 de ore.

CORONAVIRUS |Romania a ajuns la 1.029 de imbolnaviri, cu 123 de cazuri noi. La ATI sunt internati 29 de pacienti, dintre care 23 in stare grava 823 de teste efectuate la privat, din totalul de aproape 16.000

Autoritatile romane au depistat la nivel national, pana joi - ora 13:00, 1. 029 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu 123 de pacienti diagnosticati doar de la ultima raportare, cea de miercuri. Grupul.

CORONAVIRUS |Romania, inclusa in zona galbena de contaminare cu COVID-19

Romania a intrat, la inceputul acestei saptamani, in zona galbena de contaminare cu noul coronavirus, in conditiile in care numarul de cazuri de infectare din tara noastra a depasit 500. Persoanele.

CORONAVIRUS |Romania a notificat Consiliul Europei cu privire la masurile adoptate prin instituirea starii de urgenta

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca Romania a notificat Secretarul General al Consiliului Europei cu privire la masurile adoptate odata cu instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )