Libnet.ro
UNICEF

14:30

Coronavirus. Rusia inregistreaza din nou aproape 11.000 de contaminari in 24 de ore. Tragedie intr-un spital din Sankt Petersburg

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Rusia inregistreaza din nou aproape 11.000 de contaminari in 24 de ore. Tragedie intr-un spital din Sankt Petersburg

Rusia a inregistrat marti alte 10. 899 de contaminari cu noul coronavirus, iar bilantul a crescut la 232. 243 de cazuri de la inceputul epidemiei de covid-19 si l-a depasit pe cel al Marii Britanii, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Rusia inregistreaza un nou varf de contaminari cu noul coronavirus

Rusia a anuntat luni un nou varf al contaminarilor cu noul coronavirus - 11. 656 de cazuri -, pe care autoritatile il atribuie unui program masiv de testare, relateaza Reuters.

Coronavirus Rusia: Redeschiderea se face lent, in ciuda imbolnavirilor in crestere

Rusia a inceput marti o deschidere regionala prudenta, bazandu-se pe mortalitatea scazuta legata de Covid-19 pe teritoriul sau, chiar daca a inregistrat din nou peste 10. 000 de cazuri suplimentare in 24 de ore, potrivit AFP. Presedintele Putin a ordonat incheierea de marti a perioadei de somaj platit, lege aflata in vigoare de la sfarsitul lunii martie.

LORAND SOARES SZASZ, FONDATOR ROMANIA RISE UP: Guvernul demonstreaza din nou cat de deconectat este de realitatea din piata

Romania are toate sansele sa piarda din nou cursa la nivel Est European in a atrage investitii in viitor * Perioada de criza actioneaza ca o sita pentru economie si va cerne firmele Reporter: Care sunt sectoarele cele mai afectate de criza cauzata de coronavirus si cat de dificil credeti ca le va fi sa-si revina? .

Parlamentul European discuta din nou situatia democratiei din Ungaria

Europarlamentarii vor discuta din nou, miercuri, despre situatia democratiei din Ungaria, in cadrul sedintiei plenare care se va desfasura in perioada 13 - 16 Mai la Bruxelles.

Norul de praf saharian ajunge din nou in Romania

Un nor de praf saharian ajunge in aceasta seara din nou in Romania. Anuntul a fost facut de Ministerul Mediului.

UPDATE Coronavirus: Rusia a devenit a doua cea mai afectata tara din lume ca numar de contaminari

Rusia, care a inregistrat de la inceputul epidemiei 232. 243 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a devenit a doua cea mai afectata tara din lume dupa numarul de contaminari, potrivit bilantului realizat marti de AFP pornind de la datele oficiale.

Coronavirus Rusia: Putin ordona sfarsitul perioadei de somaj la nivel national

Presedintele Putin a ordonat incheierea de marti a perioadei de somaj platit, lege aflata in vigoare de la sfarsitul lunii martie pentru a facilita punerea in aplicare a carantinei, dand semnalul unei iesiri pas cu pas din izolare, dar cu restrictii, scrie AFP.

Coronavirus in Romania: Autoritatile s-au incurcat din nou in raportarea deceselor. 6 morti inregistrati de doua ori Cum s-a corectat eroarea Bilantul mortilor a ajuns la 939. UPDATE

Sase decese din cauza COVID-19 au fost raportate de doua ori, potrivit informatiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica, pe baza datelor INSP. Ca sa se ajunga la numarul de 923 de decese, cate fusesera comunicate vineri seara, autoritatile au raportat alte sase decese care nu erau prinse in informarea initiala.

CORONAVIRUS |Cinci jandarmi din Brasov, testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Se inmultesc cazurile de infectare cu noul coronavirus in randul jandarmilor. Cinci angajati ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19, iar alti 20 de co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )