Libnet.ro
UNICEF

14:15

CORONAVIRUS |Cinci jandarmi din Brasov, testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cinci jandarmi din Brasov, testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Se inmultesc cazurile de infectare cu noul coronavirus in randul jandarmilor. Cinci angajati ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19, iar alti 20 de co. continuă pe B1

Cinci jandarmi din Brasov, depistati cu COVID-19. Alti 20 sunt in autoizolare

Cinci jandarmi au fost confirmati cu COVID-19, iar in urma anchetei epidemiologice efectuate de Directia de Sanatate Publica Brasov, alti 20 de lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean IJJ) au fost plasati in autoizolare.

Cinci fotbalisti din Spania, testati pozitiv la coronavirus inaintea unei posibile intoarceri la antrenamente

Cinci fotbalisti din Spania au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus, in prima zi de testare inaintea unei posibile intoarceri la antrenamente. Numele fotbalistilor nu au fost facute publice.

MAE: Aproximativ 80 de romani ce lucreaza in localitatea germana Coesfeld - testati pozitiv cu noul coronavirus

Aproximativ 80 de romani care lucreaza la o companie de prelucrare a carnii din localitatea germana Coesfeld, landul Renania de Nord-Westfalia, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

inca patru jucatori italieni, testati pozitiv cu noul coronavirus

Patru jucatori ai echipei italiene de fotbal Sampdoria Genova au fost testati pozitiv cu noul corona.

Al doilea caz de COVID-19 la Casa Alba. Dupa valetul lui Trump, si secretarul de presa al lui Pence a fost testat pozitiv pentru coronavirus Katie Miller este sotia unui alt ajutor din echipa presedintelui SUA

Un asistent de top din echipa vicepresedintelui american Mike Pence a fost testat pozitiv pentru coronavirus, la o zi distanta de momentul in care un alt angajat al Casei Albe era diagnosticat cu COVID-19, potrivit.

O pisica a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus in Spania

O pisica din Catalonia, Spania, a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza Xinhua, preluat de Agerpres.

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19 in Romania: Bilantul victimelor a ajuns la 923

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat noi decese in randul pacientilor testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Astfel, la nivel national, bilantul victimelor ajunge la 923. Stire in curs.

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19 in Romania: Bilantul victimelor a ajuns la 923. Au fost descoperite decese neraportate din luna martie

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat noi decese in randul pacientilor testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Astfel, la nivel national, bilantul victimelor ajunge la 923. Autoritatile.

SUA: Un membru al staff-ului vicepresedintelui Mike Pence, testat pozitiv cu coronavirus Persoane debarcate din Air Force 2

Un membru al staff-ului vicepresedintelui american Mike Pence a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care zborul cu care Pence urma sa ajunga vineri in statul Iowa a fost intarziat si unele dintre persoanele ce urcasera la bordul avionului Air Force 2 au fost debarcate, potrivit unui oficial al Casei Albe, relateaza Agerpres citand Reuters.

Cinci jucatori din La Liga pozitivi la coronavirus. Toti sunt asimptomatici

Cele cinci cazuri pozitive au aparut in urma testarii tuturor jucatorilor din primele doua esaloane in vederea reluarii competitiei din La Liga.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )