Libnet.ro
UNICEF

12:30

Coronavirus: O saptamana in zona rosie: Le transmit celor din Romania ca sunt prea alarmati VIDEOJURNAL

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: O saptamana in zona rosie: Le transmit celor din Romania ca sunt prea alarmati VIDEOJURNAL

Cu Ramona, romanca din Codogno care ne-a povestit inceputul carantinei in orasul cu cel mai mare numar de infectati cu coronavirus, am ramas in legatura permanenta. Ne scriem zilnic si imi povesteste cum e sa traiesti in zona rosie din nordul Italiei. in provincia Lodi sunt peste 120 de cazuri confirmate de persoane purtatoare de virus. Codogno a fost supranumita de unii Wuhanul Europei: aici s-a descoperit primul caz de infectie pacientul 1 si e considerat unul din cele doua focare din Peninsula. continuă pe Hotnews

Frica de Coronavirus tine studentii acasa: lista universitatilor din Romania care nu mai tin cursuri

Mai multe universitati din Romania si-au suspendat cursurile in perioada urmatoare din cauza riscurilor infectiei cu coronavirus. Momentan, nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus pe teritoriul Romaniei, dar autoritatile au luat o atitudine preventiva, avand in vedere numarul romanilor aflati in carantina. Tot ca o consecinta a acestei realitati, mai multe universitati din .

Subiectele zilei: Planul lui Iohannis pentru rezolvarea crizei politice; Raport UNICEF: Romania, ultima din Europa in privinta bunastarii copiilor; Viata in zona rosie din Italia

Ministrul Costache, discutii cu sefii hipermarketurilor: Avem stocuri de mancare pentru o perioada buna de timp. Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, intr-un interviu. Am vorbit cu romani din Italia ca sa aflu cum e viata sub amenintarea coronavirus. Multi romani spun ca izolarea din orasele lor a venit peste noapte si i-a luat pe nepregatite.

Coronavirus: Armata italiana incepe sa supravegheze respectarea carantinei in zona rosie

Epidemia de coronavirus a determinat guvernul de la Roma sa ia masuri radicale. Armata a fost mobilizata in zona rosie din nordul tarii, ce cuprinde 11 localitati din regiunile Lombardia si Veneto.

Cum ii afecteaza Coronavirus pe soferii de TIR din Romania si nu numai. 11 state europene, lovite de COVID 19

Soferii de tir victime colaterale le psihozei pe nume Coronavirus. De obicei, prea putin pretentiosi in legatura cu rutele pe care le au de facut, soferii de tir incep sa intoarca foaia cand vine vorba sa se duca in Italia. Situatia e destul de sensibila, in conditiile in care schimburile comerciale intre statele europene au .

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Digi 24: Prima declaratie data de italianul revenit din Romania si confirmat cu coronavirus

Barbatul italian de 71 de ani revenit din Romania si confirmat cu coronavirus la Rimini spune ca i-a fost teama, insa acum nu mai are febra.

Un italian de 71 de ani, recent intors in peninsula din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus Barbatul fusese la vanatoare - UPDATE

Un barbat de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), recent intors din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus. El se afla in acest moment internat la spitalul din Rimini, sectia de boli infectioase, dar starea sanatatii lui nu este grava. Ministerul roman de Externe a transmis ca a facut demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului si cu privire la eventuala sedere a acestuia pe teritoriul Romaniei. 18:53 Barbatul a avut contacte multiple, nu se stie de unde a contactat infectia.

Barbat plecat in Italia din Romania, confirmat cu coronavirus

Caz de coronavirus in cazul unei persoane care a plecat din Romania, in Italia, in regiunea Emilia-Romagna.

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

Reprezentant al Asociatiei Marilor Retele Comerciale: in ultimele zile, vanzarile au fost mai mari, similare celor din perioada sarbatorilor, dar nu exista motive sa anticipam o lipsa a alimentelor de pe rafturi

In ultimele zile, vanzarile in marile magazine au fost mai mari, similare celor din perioada sarbatorilor, dar la acest moment nu exista motive sa anticipam o lipsa a alimentelor de pe rafturi, a declarat marti directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, in urma unei sedinte convocate la Ministerul Sanatatii pe tema stocurilor de alimente, in contextul coronavirusului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )