Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum ii afecteaza Coronavirus pe soferii de TIR din Romania si nu numai. 11 state europene, lovite de COVID 19

Playtech Playtech,
Cum ii afecteaza Coronavirus pe soferii de TIR din Romania si nu numai. 11 state europene, lovite de COVID 19

Soferii de tir victime colaterale le psihozei pe nume Coronavirus. De obicei, prea putin pretentiosi in legatura cu rutele pe care le au de facut, soferii de tir incep sa intoarca foaia cand vine vorba sa se duca in Italia. Situatia e destul de sensibila, in conditiile in care schimburile comerciale intre statele europene au . continuă pe Playtech

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Ce masca te poate proteja, de fapt, de coronavirus. Ce spun medicii din Romania

Conform profesorului Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Bals, in Romania nu exista mastile si costumele de protectie necesare pentru coronavirus. Care sunt, de fapt, cele potrivite? Ce spun medicii din Romania? in Romania nu exista masuri de protectie in conformitate cu efectele grave ale virusului care a scandalizat Romania. Adrian Streinu Cercel, prezent in .

Digi 24: Prima declaratie data de italianul revenit din Romania si confirmat cu coronavirus

Barbatul italian de 71 de ani revenit din Romania si confirmat cu coronavirus la Rimini spune ca i-a fost teama, insa acum nu mai are febra.

Un italian de 71 de ani, recent intors in peninsula din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus Barbatul fusese la vanatoare - UPDATE

Un barbat de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), recent intors din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus. El se afla in acest moment internat la spitalul din Rimini, sectia de boli infectioase, dar starea sanatatii lui nu este grava. Ministerul roman de Externe a transmis ca a facut demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului si cu privire la eventuala sedere a acestuia pe teritoriul Romaniei. 18:53 Barbatul a avut contacte multiple, nu se stie de unde a contactat infectia.

Barbat plecat in Italia din Romania, confirmat cu coronavirus

Caz de coronavirus in cazul unei persoane care a plecat din Romania, in Italia, in regiunea Emilia-Romagna.

Alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama coronavirusului

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Un operator turistic din Romania scoate pachetele de vacanta pentru Italia

O prima companie de turism din Romania a decis sa nu mai vanda pachete turistice catre Italia si alte state expuse epidemiei de coronavirus.

Trei universitati din Romania isi suspenda cursurile, din cauza coronavirusului Ministerul Educatiei cere anularea deplasarilor in strainatate si limitarea sau suspendarea conferintelor si excursiilor

Trei universitati din Romania au decis sa suspende cursurile, in timp ce o alta universitate transmite ca persoanele revenite in tara in ultimele 14 zile din zone cu risc de infectie cu coronavirus sa ramana acasa pentru autoizolare pana la 14 zile, anunta Ministerul Educatiei. Astfel, Vest Vasile Goldis din Arad va suspenda cursurile pana pe 8 martie, asa cum a anuntat de dimineata, Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara va suspenda cursurile in in limba engleza si franceza timp de 14 zile, iar Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu va suspenda cursurile pana pe 2 martie.

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese .

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )