Libnet.ro
UNICEF

10:45

Coronavirus |Scannere pentru verificarea temperaturii in bazilicile din Vatican

B1 B1,
Coronavirus |Scannere pentru verificarea temperaturii in bazilicile din Vatican

Credinciosii care vor sa participe la Sfanta Liturghie in Bazilica Sfantul Petru, dar si in alte bazilici din Roma vor trebui sa se supuna unei noi masuri pentru a opri raspandirea noului coronavirus:. continuă pe B1

Superbet ofera sprijin pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet vine in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 si, cu ajutorul Asociatiei INACO - Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, potrivit unui comunicat al companiei.

Echipamente de protectie si biocide pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet, cu ajutorul Asociatiei INACO - Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19, a anuntat luni grupul.

Superbet - echipamente de protectie si biocide pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet vine in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 si, cu ajutorul Asociatiei INACO- Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )