Libnet.ro
UNICEF

17:30

CORONAVIRUS |Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara

B1 B1,
CORONAVIRUS |Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara

Vaccinarea populatiei din Romania impotriva noului coronavirus va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021, a explicat, miercuri, Horatiu Moldovan, secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii,. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii: Vaccinarea in masa anti-COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii a declarat, miercuri, ca vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2 va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021. Primii care vor fi vaccinati sunt lucratorii din sectorul sanitar si persoanele din grupe de risc.

Secretar de stat: Vaccinarea intregii populatii impotriva COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a declarat ca vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2 va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021, primii care vor fi vaccinati fiind lucratorii din sectorul.

Cand incepe vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a declarat miercuri ca vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2 va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021, primii care vor fi vaccinati fiind lucratorii din sectorul sanitar si persoanele din grupe de risc.

Secretar de stat: Vaccinarea populatiei impotriva COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan sustine ca vaccinarea populatiei impotriva COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara anului 2021.

ORBAN: Cand va fi finalizata evaluarea sectiilor ATI, Ministerul Sanatatii impreuna cu DSU va prezenta un raport

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat despre controalele facute la sectiile de terapie intensiva din spitale incepute in urma cu aproape doua saptamani, ca Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta vor prezenta un raport atunci cand vor fi finalizate controalele. Seful Executivul a amintit ca Guvernul a alocat 50 milioane euro pentru finantarea unor investitii in modernizarea si inlocuirea instalatiilor care nu sunt conforme in unitatile spitalicesti, scrie News.

Ministerul Sanatatii, invins in instanta de medicii de familie trimisi pe frontul luptei cu COVID-19

Mai multe prevederi din Ordinul MinisteruluiSanatatii, prin care medicii de familie sunt obligati sa monitorizeze pacientii diagnosticati cu Covid-19 aflati in izolare la domiciliu si sa ii declare vindecati, au fost anulate de Curtea de Apel Timisoara, la solicitarea asociatiei medicilor de familie din Arad.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )