Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministerul Sanatatii: Vaccinarea in masa anti-COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara

Antena3 Antena3,
Ministerul Sanatatii: Vaccinarea in masa anti-COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii a declarat, miercuri, ca vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2 va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021. Primii care vor fi vaccinati sunt lucratorii din sectorul sanitar si persoanele din grupe de risc. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara

Vaccinarea populatiei din Romania impotriva noului coronavirus va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021, a explicat, miercuri, Horatiu Moldovan, secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii,.

Secretar de stat: Vaccinarea populatiei impotriva COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan sustine ca vaccinarea populatiei impotriva COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara anului 2021.

Secretar de stat: Vaccinarea intregii populatii impotriva COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a declarat ca vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2 va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021, primii care vor fi vaccinati fiind lucratorii din sectorul.

Cand incepe vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a declarat miercuri ca vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2 va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021, primii care vor fi vaccinati fiind lucratorii din sectorul sanitar si persoanele din grupe de risc.

ORBAN: Cand va fi finalizata evaluarea sectiilor ATI, Ministerul Sanatatii impreuna cu DSU va prezenta un raport

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat despre controalele facute la sectiile de terapie intensiva din spitale incepute in urma cu aproape doua saptamani, ca Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta vor prezenta un raport atunci cand vor fi finalizate controalele. Seful Executivul a amintit ca Guvernul a alocat 50 milioane euro pentru finantarea unor investitii in modernizarea si inlocuirea instalatiilor care nu sunt conforme in unitatile spitalicesti, scrie News.

Cel mai murdar obiect din baia ta. Pui mana pe el zilnic. Nu, nu e vasul de toaleta!

Punem pariu ca nu stiai ca acesta este, de fapt, cel mai murdar obiect din baia ta? Pui mana zilnic pe el si nu, nu e vasul de toaleta. Studiul acesta iti spune tot ce trebuie sa stii despre bacteriile din casa. Care este, de fapt, cel mai murdar obiect din baie Un studiu realizat .

Cel mai colorat desert iubit de toti copiii. Ingredientul principal e vedeta sezonului

Acesta este cel mai colorat desert iubit de toti copiii. Ingredientul principal este vedeta sezonului, un motiv in plus sa prepari aceasta prajitura delicioasa cat mai curand. Tarta cu dovleac, un desert iubit de toti copiii Daca nu mai stii ce sa prepari bun pentru cei dragi, poti incerca cel mai colorat desert. Iubit de .

Coronavirus: Suedia inregistreaza 174 de decese in 24 de ore, cel mai ridicat numar din primavara

Suedia a inregistrat 174 de decese provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore, potrivit datelor publicate miercuri de Autoritatea Suedeza pentru Sanatate Publica - FHM, cel mai ridicat numar dupa primul val al pandemiei din primavara.

CORONAVIRUS |Elvetia: Economia a crescut cel mai mult in patru decenii dupa ridicarea lockdown-ului

Economia elvetiana a crescut cel mai mult din cel putin 1980 in cel de-al treilea trimestru, pe masura ce activitatea comerciala s-a recuperat dupa lockdownul impus pentru a stopa raspandirea pandemiei de.

AGENTIA EUROPEANA A MEDICAMENTELOR: Se va lua o decizie privind vaccinul PfizerBioNTech cel mai tarziu la 29 decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat astazi ca va organiza cel mai tarziu la 29 decembrie o reuniune extraordinara pentru a da - sau nu - unda verde comercializarii vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile germana BioNTech si americana Pfizer, transmite AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )