Libnet.ro
UNICEF

16:30

CORONAVIRUS |Situatia in care presiunea pe sistemul de sanatate va fi foarte mare. Explicatiile lui Alexandru Rafila (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Situatia in care presiunea pe sistemul de sanatate va fi foarte mare. Explicatiile lui Alexandru Rafila (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Nationale de Microbiologie, a declarat, pentru B1 TV, ca presiunea pe sistemul sanitar romanesc va fi foarte mare in cazul in care vor fi raportate foarte multe cazuri. continuă pe B1

Raed Arafat: Este posibil sa se ajunga la o rata de infectare foarte mare. S-ar putea restrictiona si mai mult adunarile publice, inclusiv activitatile bisericii

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat spune ca autoritatile iau in calcul restrictionarea mai drastica in ceea ce priveste adunarile cu un numar mare de persoane, prin scaderea numarului de participanti, decizia urmand a se aplica tuturor institutiilor sau contextelor, inclusiv Bisericii. Este posibil sa se ajunga la o rata de infectare foarte mare, a spus Arafat, afirmand ca estimarile mondiale vorbesc despre 30 70%.

Ministrul Sanatatii spune ca autoritatile vor coopta si spitalele private pentru gestionarea cazurilor de coronavirus, in situatia in care numarul celor infectati va continua sa creasca

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca autoritatile vor coopta si spitalele private pentru gestionarea cazurilor de coronavirus, in situatia in care numarul celor infectati va continua sa creasca, el afirmand ca in acest moment sistemul de sanatate poate face fata cazurilor existente.

Arafat anunta ca este posibil sa se ajunga la o rata de infectare foarte mare

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat spune ca autoritatile iau in calcul restrictionarea mai drastica in ceea ce priveste adunarile cu un numar mare de persoane, prin scaderea numarului de participanti, decizia urmand a se aplica tuturor institutiilor sau contextelor, inclusiv Bisericii.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

CORONAVIRUS |Romanii care nu respecta izolarea la domiciliu, cercetati penal: Cate dosare au fost deschise pana acum

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca au fost deschise 18 dosare penale pe numele persoanelor care nu au respectat masura izolarii la domiciliu. Cei care au ignorat restrictiile impuse de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )