Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia. continuă pe Hotnews

Austria interzice intrarea in tara a persoanelor care vin din Italia fara certificat medical

Austria si-a inchis granitele pentru orice persoana care soseste din Italia, cu exceptia cazurilor in care sunt certificate fara coronavirus COVID-19, in conditiile in care autoritatile incearca sa.

CFR Calatori: Romanii care vin din Italia cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare

CFR Calatori anunta ca a luat masuri suplimentare pentru combaterea epidemiei de coronavirus astfel incat cetatenii romani care au plecat din Italia catre Romania si utilizeaza transportul feroviar pentru a ajunge in tara vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei.

CORONAVIRUS |Romanii care nu respecta izolarea la domiciliu, cercetati penal: Cate dosare au fost deschise pana acum

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca au fost deschise 18 dosare penale pe numele persoanelor care nu au respectat masura izolarii la domiciliu. Cei care au ignorat restrictiile impuse de.

Coronavirus. Moldovenii care vin din Italia si intentioneaza sa tranziteze Romania vor intra obligatoriu in carantina sau autoizolare

In contextul raspandirii infectiei de coronavirus, MAE atentioneaza cetatenii R. Moldova care intentioneaza sa tranziteze Romania venind din Italia, China, Iran si Coreea de Sud despre masurile impuse de autoritatile romane.

Cum au incercat 21 de romani veniti din Italia sa scape de carantina

21 de romani care veneau din Italia au incercat sa scape de intrarea in carantina. Ei au ajuns cu autocarul in vama Giurgiu din Bulgaria, sustinand ca se intorc din Grecia. De fapt, ei au plecat din Italia si au trecut cu feribotul in Grecia.

Austria isi va inchide granita pentru persoanele sosite din Italia

Austria va refuza intrarea in tara a persoanelor care sosesc din Italia si va interzice evenimentele.

CORONAVIRUS |Romani veniti din Italia, bagati in carantina in vama Giurgiu

Un autocar cu romani care a plecat luni din Italia cu directia Romania a ajuns marti la Vama Giurgiu. Cei 21 de oameni, inclusiv soferul, au fost plasati in carantina, potrivit prefectului de Giurgiu, Aneta.

Basescu: Statul roman trebuie sa-i convinga pe romanii din Italia sa stea acolo de Paste

Statul roman trebuie sa ii convinga pe romanii din Italia sa nu vina in tara de sarbatori, pentru a nu raspandi coronavirusul, spune fostul presedinte Traian Basescu. De asemenea, el a spus ca ar trebui luate si masuri de restrangere a participarii la slujbele religioase din perioada Pastelui.

Coronavirus. Romania suspenda cursele auto spre si din Italia

Circulatia transportului rutier de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale si servicii ocazionale in trafic international, pentru toate cursele efectuate de catre operatorii de transport din Romania spre Italia si din Italia spre Romania, se suspenda incepand cu data de 10 martie.

Premierul Orban trage un semnal de alarma pentru romanii care pacalesc autoritatile

Ludovic Orban le transmite romanilor care vor sa vina din Italia in Romania ca nu vor putea sa evite carantina.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )