Libnet.ro
UNICEF

10:00

Coronavirus, situatia la zi in Hunedoara. Cate persoane din judet sunt in carantina si in izolare la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Coronavirus, situatia la zi in Hunedoara. Cate persoane din judet sunt in carantina si in izolare la domiciliu

Autoritatile din judetul Hunedoara au renuntat sa mai publice numarul cazurilor de imbolnaviri cu coronavirus, in judet, ci il prezinta doar pe cel al persoanelor aflate in izolare si carantina. continuă pe Adevărul

Coronavirus, situatia la zi in Hunedoara. Cati pacienti din judet s-au vindecat si au parasit spitalele

Coronavirus, situatia la zi. Duminica au fost anuntate primele decese inregistrate in Romania. Prefectura Hunedoara a anuntat numarul pacientilor declarati vindecati.

Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

In plina pandemie de coronavirus, Clinica Sanador anunta ca testeaza populatia, dar contra cost. Rezultatul testului sunt comunicate in 24 de ore, iar pretul este de 350 de lei. Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Acesta este anuntul pe site-ul clinicii Sanador. Jurnalista Paula Rusu a comentat insa situatia: Cel .

Presedintele PNL Prahova face apel la firmele din judet sa ajute la dotarea Spitalului Ploiesti: Exista 32 de paturi pentru bolnavi cu afectiuni grave cauzate de Coronavirus, dar nu exista ventilatoare mecanice performante si monitoare (VIDEO)

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, face apel la la responsabilitate sociala si solidaritate din partea companiilor din judet in contextul pandemiei de Coronavirus. Liberalul cere patronilor de companii.

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: peste jumatate din pacienti s-au vindecat

Mai mult de jumatate dintre hunedorenii diagnosticati cu virusul Covid 19 au fost declarati vindecati, in urma tratamentului primit la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara.

Un miliard de persoane, izolate la domiciliu pe glob ca urmare a pandemiei de coronavirus

Cel putin 900 de milioane de persoane din intreaga lume suni izolate la domiciliu in peste 30 de tari, fie ca parte a masurilor obligatorii impuse de autoritati, fie in urma recomandarilor acestora, scrie Le Figaro.

Digi 24: Roman din Madrid: Sunt multe tragedii din cauza virusului. Oamenii parasesc casele cu simptome si se intorc intr-o urna

Numarul deceselor din Spania a crescut cu peste 20% in ultimele 24 de ore, ajungand la 767. in prezent, in tara sunt inregistrate un total de 17. 147 de cazuri de COVID-19. Tara se confrunta cu o epidemie care se raspandeste intr-un ritm rapid. in ultimele doua zile, in doua aziluri de batrani din Madrid au fost inregistrate 60 de decese din cauza coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )