Libnet.ro
UNICEF

08:30

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: peste jumatate din pacienti s-au vindecat

Adevărul Adevărul,
Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: peste jumatate din pacienti s-au vindecat

Mai mult de jumatate dintre hunedorenii diagnosticati cu virusul Covid 19 au fost declarati vindecati, in urma tratamentului primit la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. continuă pe Adevărul

Coronavirus: judetul Hunedoara a ajuns la 23 de cazuri. Din ce localitati provin pacientii

In judetul Hunedoara, numarul cazurilor confirmate de coconavirus a ajuns la 23. Cele mai multe persoane sunt din Deva si Petrosani.

Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

In plina pandemie de coronavirus, Clinica Sanador anunta ca testeaza populatia, dar contra cost. Rezultatul testului sunt comunicate in 24 de ore, iar pretul este de 350 de lei. Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Acesta este anuntul pe site-ul clinicii Sanador. Jurnalista Paula Rusu a comentat insa situatia: Cel .

Situatie critica la Spitalul Gerota: Jumatate din personalul medical, infectat cu coronavirus

Situatie critica la Spitalul Ministerului de Interne, Dimitrie Gerota, din Capitala: jumatate din personalul medical unitatii medicale a fost depistat cu noul coronavirus.

Coronavirus. Judetul Hunedoara este in topul amenzilor pentru cei care nu au stat in autoizolare

Judetele Hunedoara si Neamt sunt in topul amenzilor pentru cei care nu au respectat regulile de autoizolare, pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Donald Trump, transformat in presedinte pe timp de razboi de COVID-19, invoca o lege veche de peste jumatate de secol: SUA va produce echipamente anti-coronavirus la turatie maxima

Donald Trump, presedintele SUA, a demarat planul de accelerare a productiei de echipamente medicale, miercuri, si a explicat ca estimarile potrivit carora rata de somaj din Statele Unite ar putea ajunge la 20%.

Studiu: Peste 99% din cazurile de deces provocate de coronavirus in Italia au fost persoane cu afectiuni medicale anterioare grave

Mai mult de 99% din cazurile de deces provocate de coronavirus in Italia au fost constatate la persoane care au suferit de afectiuni medicale anterioare, potrivit unui studiu al autoritatii nationale de sanatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )