Libnet.ro
UNICEF

11:45

Coronavirus. Spania inregistreaza o scadere importanta a numarului de morti in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Spania inregistreaza o scadere importanta a numarului de morti in ultimele 24 de ore

Spania a inregistrat vineri 138 de morti din cauza covid-19 - cel mai mic bilant zilnic al mortilor de luni incoace -, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters, potrivit news. ro. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza inca trei decese ale unor pacienti cu COVID-19. Bilantul victimelor a ajuns la 1056

Inca trei pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat, informeaza Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre trei barbati cu varste cuprinse intre 66 si 96 de ani. in acest moment, bilantul.

Coronavirus. Rusia inregistreaza din nou aproape 11.000 de contaminari in 24 de ore. Tragedie intr-un spital din Sankt Petersburg

Rusia a inregistrat marti alte 10. 899 de contaminari cu noul coronavirus, iar bilantul a crescut la 232. 243 de cazuri de la inceputul epidemiei de covid-19 si l-a depasit pe cel al Marii Britanii, relateaza Reuters.

Coronavirus Spania: Doar 5% din populatie a fost infectata de virus - studiu

Doar 5% din populatia Spaniei a fost infectata cu noul coronavirus, arata un studiu publicat miercuri de catre guvern, dar potrivit acestuia rezultatele variaza de la regiune la regiune, astfel incat rata infectiei se ridica la peste 10% in regiunea Madrid, potrivit AFP.

Coronavirus: Spania va plasa in carantina toate persoanele sosite din strainatate in perioada 15-24 mai

Persoanele care sosesc din strainatate in Spania, incepand de vineri pana la finalul starii de urgenta, vor fi plasate in carantina pentru 14 zile, potrivit unei decizii a guvernului de la Madrid, care vizeaza incetinirea raspandirii noului coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,315 seconds )