Libnet.ro
UNICEF

06:00

Coronavirus: Spania va prelungi starea de urgenta pana pe 21 iunie - El Pais

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Spania va prelungi starea de urgenta pana pe 21 iunie - El Pais

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anuntat ca va cere Parlamentului sa aprobe prelungirea cu doua saptamani a starii de urgenta pana pe 21 iunie dupa care guvernul va inceta sa restrictioneze deplasarea cetatenilor, relateaza El Pais. continuă pe Hotnews

Spania prelungeste starea de alerta pana pe 21 iunie

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anuntat ca va cere Parlamentului sa aprobe prelungirea cu doua saptamani a starii de urgenta pana pe 21 iunie.

Starea de urgenta, extinsa in Spania pana in 21 iunie

Premierul spaniol Pedrro Sanchez a declarat astazi ca va solicita Parlamentului sa fie de acord cu o prelungire cu inca doua saptamani a starii de urgenta, pana pe 21 iunie, dupa care guvernul nu va mai restrictiona miscarile cetatenilor, a informat ziarul El Pais, citat de agentia Reuters.

Antonia, Carlas Dream si Inna vor sustine un concert drive-in la Romexpo, pe 19, 20 si 21 iunie

Antonia, Carlas Dream si Inna se afla intre artistii care vor canta la Romexpo, in zilele de 19, 20 si 21 iunie, in The Concert drive-in!, anunta organizatorii Global Records.

CORONAVIRUS |Grecia reporneste motoarele turismului: Din 15 iunie va primi turisti din 29 de tari, printre care si Romania. Ce masuri vor fi luate pentru limitarea raspandirii COVID-19

Grecia a decis ca din 15 iunie sa isi redeschida granitele pentru turistii din 29 de tari, printre care si Romania, a anuntat, vineri, Ministerul elen al Turismului, citat de Reuters. in cazul turistilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )