Libnet.ro
UNICEF

10:15

CORONAVIRUS. Un spital din Munchen a fost inchis, dupa ce mai multi pacienti si medici au fost confirmati pozitiv cu COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS. Un spital din Munchen a fost inchis, dupa ce mai multi pacienti si medici au fost confirmati pozitiv cu COVID-19

Coronavirusul castiga teren in Munchen, Germania. Mai multi pacienti si medici de la Spitalul Helios au fost depistati pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care unitatea medicala a fost inchisa pentru. continuă pe B1

O jurnalista din Serbia a fost retinuta dupa ce a scris ca un spital nu are materiale de protectie si medicamente necesare in cazul COVID-19

Politia sarba a retinut o jurnalista care a scris un articol critic despre modul in care este gestionata pandemia de coronavirus in Serbia, a informat joi avocatul sau, potrivit dpa. Jurnalista Ana Lalic de la site-ul de stiri Nova. rs a fost retinuta pentru ca ar fi difuzat informatii false si ar fi cauzat panica, a spus avocatul Srdjan Kovacevic.

Tariceanu propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo.

Presedintele ALDE propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune printr-o postare pe Facebook, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo, transmite Agerpres.

Oamenii infectati cu coronavirus sunt contagiosi inca opt zile, dupa vindecare

Persoanele care au fost infectate cu coronavirus pot fi contagioase pana la opt zile dupa imbunatatirea starii lor, in ciuda simptomelor usoare ale bolii.

Cati romani au fost testati pentru coronavirus? Deocamdata, autoritatile stiu doar numarul testelor folosite, nu si al persoanelor Ziua in care au fost raportate cele mai mari date

Pana joi, in Romania au fost folosite 28. 483 de teste pentru coronavirus. Asta nu inseamna insa ca acelasi este numarul persoanelor care au fost testate, pentru ca autoritatile nu au centralizat si aceste date. Unii pacienti au fost testati de mai multe ori.

Cine este barbatul suspect de COVID-19 care a fugit dintr-un spital din Cluj. L-ati vazut? - FOTO

Politistii clujeni fac un apel la cetateni pentru a depista un barbat in varsta de 37 de ani, din judetul Buzau, care a plecat din spitalul in care se afla internat.

Coronavirus: Informaticienii din Bulgaria trimisi in somaj tehnic fac gratuit aplicatii digitale pentru spitale

Informaticienii bulgari plasati in somaj tehnic vor inzestra gratuit spitalele publice din tara cu aplicatii digitale pentru a imbunatati procedura de internare a pacientilor diagnosticati cu noul coronavirus, salvandu-si in acelasi timp locurile de munca, au anuntat Guvernul si directorii unor companii din Bulgaria, scrie Agerpres, citand AFP.

Coronavirus: 30% din bolnavi nu sunt detectati de testele actuale

Testele actuale de diagnosticare a infectiei virale COVID-19 nu detecteaza trei bolnavi din zece, potrivit unor estimari, o marja de eroare care nu ar avea insa legatura cu fiabilitatea lor si care s-ar explica adeseori printr-o prelevare.

COVID-19 |A fost inregistrat cel mai SCAZUT nivel de poluare in India dupa instituirea carantinei

India a impus restrictii de circulatie pentru 1. 3 miliarde de oameni si a oprit activitatile in mai multe domenii ca urmare a instituirii starii de carantina. Autoritatile incearca sa previna raspandirea coronavirusului care provoaca COVID-19.

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. in postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata. Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din .

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2893 seconds )