Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitala isi reduce activitatea - consultatiile din ambulatoriu au fost anulate

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitala isi reduce activitatea - consultatiile din ambulatoriu au fost anulate

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din Capitala anunta ca isi reduce activitatea, in contextul pandemiei de coronavirus, astfel ca au fost anulate consultatiile din ambulatoriu, fiind prioritare doar cazurile care reprezinta o urgenta medicala. continuă pe Hotnews

Spitalul Judetean din Sfantul Gheorghe reduce cu 50% numarul internarilor in plina epidemie de coronavirus. Se fac doar operatii urgente

Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantul Gheorghe anunta, in plina epidemie de coronavirus, ca va restrange numarul internarilor si vor fi efectuate doar operatiile grave, din cauza lipsei de sange si a.

UPDATE Spitalul Colentina din Capitala, pozitie oficiala dupa ce a fost transformat in centru pentru tratarea bolnavilor de COVID-19

UPDATE Spitalul Clinic Colentina a oferit o prima reactive oficiala pe acest subiect, explicand ca, din 16 martie, toate internarile sunt oprite, pentru ca unitatea medicala va fi transformata in centru.

Tribunalul Ialomita isi restrange activitatea pana pe 4 mai. Vor fi judecate doar cauzele urgente

Tribunalul Ialomita isi restrange activitatea, ca urmare a masurilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus. Astfel, in perioada 16 martie- 4 mai, instantele vor judeca doar cauzele urgente.

Loteria Romana isi suspenda activitatea. Cand are loc ultima extragere

Compania Nationala Loteria Romana a anuntat miercuri ca isi suspenda activitatea, toate agentiile fiind inchise pana la o data care urmeaza sa fie comunicata.

Uzina Dacia isi suspenda activitatea incepand de joi. Cum vor fi platiti salariatii timp de trei saptamani

Discutiile intre patronat si Sindicatul Autoturisme Dacia privind masura inchiderii temporare a uzinei de la Mioveni s-au incheiat. De joi, 19 martie 2020, fabrica isi opreste activitatea.

ROMGAZ da asigurari ca isi desfasoara activitatea in conditii normale. Compania coopereaza permanent cu autoritatile romane, pentru a diminua efectele provocate de COVID-19

ROMGAZ a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca isi desfasoara activitatea in conditii normale, cooperand in permanenta cu autoritatile romane pentru diminuarea efectelor provocate de noul.

Romgaz anunta ca isi desfasoara activitatea normal

In prezent, ROMGAZ isi desfasoara activitatea in conditii normale, fara a fi afectata de evolutia pandemiei. Compania se axeaza pe atingerea tintelor incluse in propunerea de buget, chiar si in situatia actuala. ROMGAZ coopereaza cu autoritatile si intreprinde masurile necesare pentru a asigura siguranta personalului si continuitatea activitatii, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni

Bacolux Hotels a decis sa se alinieze masurilor recomandate de statul roman si sa puna mai presus de toate siguranta si sanatatea oaspetilor si angajatilor sai. De astazi, 16 martie, Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni, respectiv Afrodita Resort and Spa, Diana Resort si Pensiunea Bacolux. Ramane deschis Craiovita Hotel and Events din Craiova, sediul central al companiei, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

NATO isi reduce cel mai mare exercitiu din acest an din cauza raspandirii coronavirusului

Pandemia de coronavirus va afecta cel mai amplu exercitiu militar al NATO, Defender-Europe 20, la care urmau sa participe 37. 000 de militari incepand din aprilie pana in mai, in sapte tari.

Al doilea club din Liga 1 care isi suspenda activitatea

Poli Iasi este al doilea club din prima liga care a decis suspendarea activitatii din cauza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2912 seconds )