Libnet.ro
UNICEF

09:00

Al doilea club din Liga 1 care isi suspenda activitatea

Online Sport Online Sport,
Al doilea club din Liga 1 care isi suspenda activitatea

Poli Iasi este al doilea club din prima liga care a decis suspendarea activitatii din cauza epidemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Parlamentul isi suspenda activitatea din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana din cauza crizei de coronavirus.

Clubul Universitatea Craiova isi suspenda activitatea mai mult decat a anuntat LPF

Clubul Universitatea Craiova a decis sa-si suspende activitatea incepand de astazi pana pe 21 aprilie 2020. Data este cu mult peste suspendarea anuntata de FRF, 31 martie 2020.

Surse. Marcel Ciolacu cere PSD-istilor sa voteze viitorul Guvern maine: Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut social-democratilor din Parlament sa voteze viitorul Guvern sambata. Mai mult, seful Camerei Deputatilor i-a anuntat in mesajul intern ca Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp.

Mogosoaia, masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea coronavirusului: inchide parcul si sisteaza pana pe 31 martie activitatea firmelor pe domeniul public

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Comunei Mogosoaia a luat vineri dimineata masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea noului coronavirus. Parcul si Palatul Mogosoaia s-au inchis de vineri, ora 13. 00, pana pe 31 martie, iar activitatea firmelor care isi desfasoara activitatea pe domeniul public se sisteaza pana la aceeasi data. Comitetul a recomandat si operatorilor economici privati sa isi suspende activitatea, cu exceptia farmaciilor, minimarketuri si supermarketurilor.

Distributie Oltenia suspenda activitatea centrelor sale de relatii

Operatorul Distributie Oltenia suspenda activitatea centrelor sale de relatii cu utilizatorii din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea, in perioada 12 martie 31 martie 2020.

APIA suspenda activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol pana pe 4 mai

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a anuntat ca suspenda activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol incepand de joi, 12 martie, pana pe 4 mai, decizie luata in contextul masurilor luate de prevenire a riscului de raspandire la nivel national a infectiei cu coronavirus.

Este oficial! Ianis Hagi isi intrerupe activitatea. Anuntul a fost facut acum

Criza mondiala cu care ne confruntam in aceasta perioada afecteaza sportul. in actualul context, competitiile sunt anulate pe banda rulanta. Aflat in Scotia, la Glasgow Rangers, fotbalistul roman Ianis Hagi isi intrerupe activitatea, anuntul fiind facut in acest weekend. Este oficial! Ianis Hagi isi intrerupe activitatea la Glasgow Rangers Inevitabilul se produce si in fotbalul .

OFERIND POSIBILITATEA ANGAJATILOR SA RAMANA ACASA CU COPIII Cotnari SA isi reduce activitatea de productie cu peste 25%, din 16 martie

Compania Cotnari SA, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri cu denumire de origine controlata din Europa, a decis sa isi reduca activitatea de productie incepand din 16 martie 2020, cu peste 25%, ca urmare a Hotararii Directoratului, conform unui comunicat de presa.

Coronavirus: Al doilea fotbalist din Serie A depistat pozitiv cu Covid-19. Alte trei cazuri la Leicester

Manolo Gabbiadini 28 de ani) de la Sampdoria este al doilea fotbalist din Serie A infectat cu coronavirus, informeaza clubul pe retelele de socializare. Anuntul vine in contextul in care primul jucator descoperit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )