Libnet.ro
UNICEF

15:31

CORONAVIRUS. Spitalul Judetean Deva, in carantina pentru 14 zile. Asistenta medicala: Suntem carne de tun (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Spitalul Judetean Deva, in carantina pentru 14 zile. Asistenta medicala: Suntem carne de tun (VIDEO)

Spitalul Judetean Deva va intra in carantina timp de 14 zile din cauza infectiei cu noul coronavirus. in aceasta perioada, nicio persoana nu poate intra sau iesi din unitatea medicala. Acesta este al. continuă pe B1

CORONAVIRUS. Spitalul Judetean Deva, in carantina pentru 14 zile. Asistenta medicala: Suntem carne de tun (VIDEO)

Spitalul Judetean Deva va intra in carantina timp de 14 zile din cauza infectiei cu noul coronavirus. in aceasta perioada, nicio persoana nu poate intra sau iesi din unitatea medicala. Acesta este al.

Coronavirus la Spitalul Judetean Deva: inca doi medici si mai multi pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19

Numarul medicilor infectati cu coronavirus, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a ajuns la patru. Si alti pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19.

Spitalul Judetean Deva intra in carantina dupa ce cinci medici au fost infectati cu coronavirus

Spitalul Judetean de Urgenta Deva este inchis, incepand de duminica seara, in totalitate, astfel ca nimeni nu intra si nimeni nu iese timp de 14 zile, iar niciun pacient nu va fi internat sau externat in acest interval.

Spitalul Judetean din Deva va primi doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva va primi, din fondurile Consiliului Judetean, doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale.

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19, managerul a fost suspendat

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19. Managerul interimar a fost suspendat.

Neamt: Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean cer autoizolarea, pentru a-si proteja familiile

Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt au solicitat conducerii unitatii sanitare conditii de cazare si hrana in alta parte decat locuinta proprie, pentru a se autoizola fata de familiile lor, de teama sa nu le transmita.

Spitalul Judetean Suceava, fara clorochina, principalul medicament folosit pentru tratarea COVID-19. Unitatea a devenit unul dintre prinipalele focare cu 200 de pacienti infectati

O noua situatie alarmanta la Spitalul Judetean Suceava, unde se afla internati aproape200 de pacienti infectati cu noul coronavirus. Unitatea medicala a ramas fara unul dintre medicamentele de baza .

Spitalul Judetean Suceava anunta ca angajeaza asistente si infirmiere

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava anunta ca angajeaza medici si asistente.

Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi va avea un laborator mobil pentru COVID-19. Cate teste se vor face zilnic

In plina pandemie, Consiliul Judetean Calarasi cumpara echipamente pentru Spitalul Judetean de Urgenta. Patru milioane de lei au fost aprobati de catre consilierii locali pentru achizitionarea de aparatura medicala de stricta necesitate in aceasta perioada de criza.

Asistente din Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava, reclamate ca fura dezinfectanti si echipamente medicale de protectie

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) sa verifice o sesizare conform careia cadre medicale din Spitalul Judetean de Urgenta SJU) sustrag materiale dezinfectante si de protectie din.

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )