Libnet.ro
UNICEF

10:00

CORONAVIRUS |Spitalul Judetean Suceava are din nou sefi civili. Ce au gasit acolo medicii militari si ce schimbari au adus cat au fost la conducere

B1 B1,
CORONAVIRUS |Spitalul Judetean Suceava are din nou sefi civili. Ce au gasit acolo medicii militari si ce schimbari au adus cat au fost la conducere

Medicii militari care s-au aflat in ultima luna la sefia Spitalului de Urgenta Suceava au predat, joi, conducerea unei echipe civile. Ministerul Apararii a precizat ca unitatea este acum functionala, poate. continuă pe B1

Spitalul Judetean Suceava are iar conducere civila. Dr. Anatolii Buzdugan este noul manager

De azi Spitalul Judetean Suceava este predat din nou unei conduceri civile, dupa aproape o luna in care a fost condus de o echipa militara.

Spitalul Judetean Suceava lucreaza cu 66% din resursa umana Sectia ATI va fi amenajata intr-un ansamblu de containere, langa spital

Aproximativ 1. 000 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava au teste negative pentru coronavirus si vor putea reveni la serviciu, in prezent unitatea medicala fiind la 66% din capacitate din punct de vedere al resursei umane, potrivit coordonatorului spitalului, generalul Ionel Oprea. El a mai anuntat ca Sectia ATI va fi amenajata intr-un ansamblu de containere, in apropierea spitalului.

Echipamente tehnologice de ultima generatie au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste

Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste SJUT) a achizitionat echipamente tehnologice in valoare totala de 710. 000 lei, in vederea dotarii acestei unitati spitalicesti si a altor sectii care sa vina in sprijinul activitatii intense din ultima perioada.

COVID-19: Un medic de la Spitalul Judetean Focsani este cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Un medic de la Spitalul Judetean Focsani este cercetat penal de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Dosarul a fost deschis dupa sesizarea formulata de.

Tara in care nepotii isi pot imbratisa din nou bunicii

In Elvetia, copiii de pana in 10 ani isi pot imbratisa din nou bunicii. Guvernul a decis ca ei nu sunt un pericol pentru varstnici.

Jessie J si Channing Tatum, din nou impreuna!

Dupa cateva saptamani in care au stat despartiti, Jessie J si Channing Tatum pare ca au hotarat sa mai dea o sansa povestii lor de dragoste. Asa ca formeaza din nou unul dintre cele mai reusite cupluri de la Hollywood.

Coronavirus in Romania: Peste 12.200 de imbolnaviri Numarul de decese a trecut de 700 Situatia in fiecare judet

Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a depasit pragul 12. 000, conform raportarilor de joi. Bilantul deceselor a ajuns la 717. Autoritatile iau in calcul patru scenarii dupa 15 mai, cand expira decretul privind starea de urgenta. Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca varianta finala depinde de cum vor fi respectate restrictiile in urmatoarea perioada si avertizeaza ca daca facem gratare si intindem chefurile, s-ar putea ca din 15 mai sa nu avem atatea masuri relaxate. 45 Alte sase decese au fost raportate. Este vorba de pacienti din Mures. Bilantul deceselor ajunde la 717. 40 Alte sase decese au fost raportate, numarul mortilor ajungand la 711. 09 Numarul de decese a trecut de 700. Ultimele date raportate: 705 morti. 40 Angajata a DGASPC Dolj, diagnosticata cu COVID-19. A luat boala de la sotul ei, politist15. 09 Dupa aproape o luna, Spitalul Judetean Suceava revine la conducere civila13. 09 Care sunt cele mai afectate judete si care sunt zonele cu cel mai mic numar de cazuri Situatia in fiecare judet.

Coronavirus in Romania: Numarul cazurilor de imbolnavire se apropie de 12.000 Bilantul deceselor se ridica la 693 Record de teste in ultimele 24 de ore

Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a ajuns miercuri de 11. 978, dupa ce alte 362 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, potrivit ultimei raportari a Grupului de Comunicare Strategica. Totodata, bilantul deceselor a ajuns la 693. Raportarea de miercuri indica un numar record de teste facute in ultimele 24 de ore, respectiv peste 16. 32 Alte cinci decese au fost raportate miercuri seara. Bilantul ajunge la 69319. 20 Alte trei decese in Romania. Bilantul ajunge la 68816. 24 Alte 4 noi decese anuntate de Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajunge la 68516. 05 Spitalul Judetean Suceava lucreaza cu 66% din resursa umana Sectia ATI va fi amenajata intr-un ansamblu de containere, langa spital15. 39 19 cadre medicale de la Sectia de Oncologie a Spitalului Botosani, confirmate cu coronavirs Sectia a fost inchisa, pacientii sunt trimisi la Iasi.

Asistenta de la Spitalul Judetean Ploiesti care a trimis in izolare 40 de cadre medicale nu are coronavirus. Rezultatul de la Matei Bals a iesit negativ

Directia de Sanatate Publica Prahova a decis rechemarea la serviciu a celor 40 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti, trimise in izolare sambata, 25 aprilie, dupa ce una dintre asistente a fost depistata pozitiv la coronavirus.

inca un cadru medical de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, depistat cu noul coronavirus

O asistenta din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost diagnosticata, astazi, cu COVID-19. Este cel de-al patrulea salariat al spitalului din Targu Jiu care este infectat cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )