Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tara in care nepotii isi pot imbratisa din nou bunicii

Antena3 Antena3,
Tara in care nepotii isi pot imbratisa din nou bunicii

In Elvetia, copiii de pana in 10 ani isi pot imbratisa din nou bunicii. Guvernul a decis ca ei nu sunt un pericol pentru varstnici. continuă pe Antena3

Tara care da lectii sistemului bugetar din Romania: cum tine legatura cu cetatenii de-acum

Romania pierde mult din cauza faptului ca a ramas in urma cu digitalizarea, a ramas blocata in era faxului. in tot acest timp, sunt tari nu foarte bogate care fac pasi mari in aceasa.

Tara care pune roboti sa fie medicii din prima linie: de ce e o idee excelenta

Aceasta tara a gasit o solutie extrem de eficienta pentru a-si proteja medicii din prima linie si foloseste pentru asta roboti. SARS-CoV-2 este un virus periculos, insa riscul este mai.

Jessie J si Channing Tatum, din nou impreuna!

Dupa cateva saptamani in care au stat despartiti, Jessie J si Channing Tatum pare ca au hotarat sa mai dea o sansa povestii lor de dragoste. Asa ca formeaza din nou unul dintre cele mai reusite cupluri de la Hollywood.

Ivan Rakitic vrea sa joace din nou fotbal cu riscul imbolnavirii de coronavirus

Mijlocasul croat legitimat la FC Barcelona, in tara cu cele mai multe cazuri de coronavirus, considera ca fotbalul trebuie reluat si viata traita mai departe cu toate riscurile existente.

Vremea. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Temperaturile se schimba din nou

Vremea. Temperaturile vor fi peste cele normale in intreaga tara, cu exceptia zilelor de 2, 3 si 4 mai, cand valorile termice maxime vor scadea pana la 17 grade, potrivit prognozei ANM pentru intervalul 27 aprilie - 10 mai.

CORONAVIRUS |Spitalul Judetean Suceava are din nou sefi civili. Ce au gasit acolo medicii militari si ce schimbari au adus cat au fost la conducere

Medicii militari care s-au aflat in ultima luna la sefia Spitalului de Urgenta Suceava au predat, joi, conducerea unei echipe civile. Ministerul Apararii a precizat ca unitatea este acum functionala, poate.

Marcel Ciolacu: Vom gasi o reglementare pentru ca proiectul de autonomie sa nu fie depus din nou Ce spune despre relatia dintre PSD si UDMR (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor si seful interimar al PSD, a anuntat ca va incepe demersurile, astfel incat sa fie gasita o reglementare care sa impiedice parlamentarii sa mai.

Ministerul Mediului demareaza un studiu care sa arate care este populatia de ursi din Romania

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor supune dezbaterii publice Ordinul privind conditiile de acordare a derogarilor de la statutul de protectie pentru speciile de urs si lup, iar ministrul de resort, Costel Alexe, anunta ca, impreuna cu AFM, demareaza un studiu care sa arate o estimare mult mai exacta a populatiei de ursi din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )