Libnet.ro
UNICEF

14:30

Coronavirus SUA: Bilantul deceselor a depasit pragul de 35.000

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus SUA: Bilantul deceselor a depasit pragul de 35.000

Numarul deceselor provocate de coronavirus in SUA a depasit vineri 35. 000, potrivit bilantului Reuters, in timp ce unele state sunt asteptate sa anunte calendarul ridicarii restrictiilor impuse pentru a opri raspandirea pandemiei. continuă pe Hotnews

inca 15 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor in randul pacientilor diagnosticati cu COVID-19 a ajuns la 387

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi dimineata, alte 15 decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus. Astfel, bilantul a urcat la 387 de victime. Ultimele fatalitati se refera la pacienti.

in Spania, numarul oficial al deceselor provocate de COVID-19 a depasit pragul de 20.000

Numarul oficial al deceselor provocate de COVID-19 a ajuns, sambata, la 20. 043 in Spania.

Coronavirus: SUA au depasit pragul de 700.000 de cazuri inregistrate

Statele Unite au depasit pragul de 700. 000 de cazuri inregistrate de COVID-19, potrivit bilantului in timp real prezentat de Universitatea Johns Hopkins, citat de AFP si citat de Agerpres. SUA, care de la sfarsitul lui martie sunt tara cea mai afectata de pandemie la nivel mondial, numara in prezent 700. 282 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus si 36. 773 de morti, potrivit Universitatii Johns Hopkins. Conform sursei, consultata la ora locala 20. 30 sambata, 00. 30 GMT), tara a cunoscut 3. 856 de decese suplimentare in 24 de ore. Acest numar include si cazurile de morti probabil legate de COVID-19, dar care pana in prezent nu au fost luate astfel in calcul.

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu COVID-19 din Romania a.

Wuhan a revizuit bilantul deceselor cauzate de coronavirus si a anuntat cu 50% mai multi morti. Ce pretext au invocat autoritatile

Autoritatile sanitare din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, au revizuit vineri bilantul deceselor provocate de Covid-19, anuntand cu 50% mai multi morti, relateaza Reuters si Guardian. Astfel, bilantul a fost revizuit de la 2. 579 la 3.

Coronavirus in lume: Bilantul infectiilor la nivel global a depasit pragul de 2 milioane Numarul total al deceselor a depasit 130.000 Germania relaxeaza unele restrictii de saptamana viitoare

Numarul total al imbolnavirilor cu coronavirus a depasit pragul de 2 milioane, miercuri dupa-amiaza, in timp ce peste 130. 000 de oameni si-au pierdut viata, la nivel mondial, potrivit Johns Hopkins. SUA au depasit pragul de 30. 000 de decese. Noi reactii continua sa apara fata de decizia presedintelui american Donald Trump de a taia finantarea pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii pe care o acuza de proasta gestionare a crizei. Anul trecut, SUA au acordat OMS 400 de milioane de dolari, fiind cel mai mare contributor. in ciuda pandemiei, sud-coreenii merg astazi la urne pentru a-si alege parlamentarii. 15: Bilantul total al deceselor in Statele Unite a depasit miercuri 30. 50:Coronavirusul distruge plamanii, dar doctorii spun ca Covid-19 produce leziuni si la nivelul rinichilor, inimii sau al altor organe21. 30: Pandemia cu noul coronavirus a ucis peste 130. 000 de oameni pe glob20. 50: Bilantul deceselor in Franta a ajuns la 17. 40: Angela Merkel a anuntat miercuri ca extinde masura distantarii sociale pana cel putin pe 3 mai, dar unele magazine vor fi redeschise mai devreme.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 58

Doi barbati din regiunea transnistreana, in varsta de 60 si, respectiv, 75 de ani, au fost rapusi de COVID-19. Ambele persoane sufereau si de boli cronice. Numarul deceselor in stanga Nistrului, cauzate de noul coronavirus, a urcat la 12. in total, in R. Moldova au fost inregistrate 58 de decese, dintre care patru decese in randurile lucratorilor medicali.

Un barbat din Tiraspol a murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Republica Moldova a urcat la 42

Un barbat de 66 de ani din Tiraspol a murit infectat cu COVID-19. De asemenea, acesta suferea de probleme cardiace, dar si de obezitate. in total, numarul deceselor cauzat de noul coronavirus in regiunea transnistreana a urcat la noua. Astfel, Republica Moldova a inregistrat in total 42 de decese.

inca 8 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a urcat la 400 Focar de infectie cu coronavirus la Institutul Oncologic Cluj-Napoca

Autoritatile romane au anuntat, vineri dimineata, alte opt decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din tara, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate in Romania de la debutul.

CORONAVIRUS |inca 11 decese ale unor romani infectati cu COVID-19. La nivel national, bilantul deceselor a ajuns la 411

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti testati pozitiv pentru infectie cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 46 si 94 de ani. Astfel, la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )