Libnet.ro
UNICEF

17:45

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 58

Adevărul Adevărul,
inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 58

Doi barbati din regiunea transnistreana, in varsta de 60 si, respectiv, 75 de ani, au fost rapusi de COVID-19. Ambele persoane sufereau si de boli cronice. Numarul deceselor in stanga Nistrului, cauzate de noul coronavirus, a urcat la 12. in total, in R. Moldova au fost inregistrate 58 de decese, dintre care patru decese in randurile lucratorilor medicali. continuă pe Adevărul

inca doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova a ajuns la 46

Alte doua persoane au murit de COVID-19 miercuri, 15 aprilie, in Republica Moldova. Este vorba despre un barbat de 62 de ani din Glodeni si o femeie de 66 ani din Orhei. Pana la ora actuala, in Republica Moldova au fost inregistrate 46 de decese cauzate de COVID-19.

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 48

Inca doua persoane au fost rapuse de COVID-19, pe parcursul zilei de joi, 16 aprilie. intr-un caz este vorba despre un barbat de 64 de ani, locuitor al regiunii transnistrene, care a fost internat in stare grava la spitalul din Slobozia, pe 13 aprilie. Medicii nu l-au putut salva. in alt caz, noul coronavirus a luat viata unui barbat de 72 de ani din Cahul.

Un barbat din Tiraspol a murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Republica Moldova a urcat la 42

Un barbat de 66 de ani din Tiraspol a murit infectat cu COVID-19. De asemenea, acesta suferea de probleme cardiace, dar si de obezitate. in total, numarul deceselor cauzat de noul coronavirus in regiunea transnistreana a urcat la noua. Astfel, Republica Moldova a inregistrat in total 42 de decese.

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu COVID-19 din Romania a.

inca 11 persoane infectate cu Covid-19 si-au pierdut viata in Romania

Inca 11 persoane infectate cu noul coronavirus au murit in Romania, numarul total al deceselor ajung.

Wuhan a revizuit bilantul deceselor cauzate de coronavirus si a anuntat cu 50% mai multi morti. Ce pretext au invocat autoritatile

Autoritatile sanitare din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, au revizuit vineri bilantul deceselor provocate de Covid-19, anuntand cu 50% mai multi morti, relateaza Reuters si Guardian. Astfel, bilantul a fost revizuit de la 2. 579 la 3.

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Potrivit acestuia, ar mai putea fi un varf al epidemiei de coronavirus in toamna, dar nu de amploarea celui de acum.

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 357

Autoritatile romane au raportat, miercuri dimineata, alte sase decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din Romania. Astfel, pana la ora actuala, 357 de persoane confirmate cu COVID-19 au.

inca 15 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor in randul pacientilor diagnosticati cu COVID-19 a ajuns la 387

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi dimineata, alte 15 decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus. Astfel, bilantul a urcat la 387 de victime. Ultimele fatalitati se refera la pacienti.

inca 8 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a urcat la 400 Focar de infectie cu coronavirus la Institutul Oncologic Cluj-Napoca

Autoritatile romane au anuntat, vineri dimineata, alte opt decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din tara, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate in Romania de la debutul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )