Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: De ce sunt mai putine cazuri in Europa de Est si Grecia? Lipsa aeroporturilor mari, una din explicatii

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: De ce sunt mai putine cazuri in Europa de Est si Grecia? Lipsa aeroporturilor mari, una din explicatii

Motivele care au facut ca Europa de Est sa mentina numarul cazurilor si al deceselor la niveluri extrem de scazute sunt analizate. Una dintre posibilele cauze o putem mentiona aici. Europa de Est nu dispune de aeroporturi de tranzit foarte mari, cu conexiuni multiple catre restul lumii, scriu grecii de la News247, citati de Rador. continuă pe Hotnews

Pandemia Covid-19. De ce sunt mai putine cazuri de coronavirus in Europa de Est

Una din explicatiile pentru care statele din aceasta parte a continentului au reusit sa tina sub control epidemia ar fi si faptul ca nu dispuns de aeroporturi de tranzit foarte mari, cu conexiuni multiple catre restul lumii.

CORONAVIRUS |Tarile din lume cu cele mai putine cazuri. Cum au reusit

Pana in prezent. aproape 1,3 milioane de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume. Dintre acestea, peste 45. 800 de cazuri sunt critice, in timp ce 70. 000 de oameni si-au pierdut viata la.

De ce barbatii sunt mai expusi coronavirusului si decesului provocat de infectie

Faptul ca varsta si bolile preexiste sunt un factor important in dezvoltarea complicatiilor in cazul infectiei cu coronavirus este un lucru cunoscut. insa medicii trag un semnal de alarma cu privire la faptul ca barbatii sunt mai expusi riscului de a contracta virsul si chiar de a deceda din cauza acestuia.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

Simptomele COVID-10 sunt mai usor de inteles cu noua aplicatie de la Apple

Dincolo de oamenii care prezinta simptome legate de coronavirus, panica pe marginea acestui subiect duce foarte multi in spitale si genereaza isterie. Ca sa stii daca ai de ce sa te.

Directorul FMI spune ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina.

Directorul FMI afirma ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva.

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )