Libnet.ro
UNICEF

15:15

CORONAVIRUS |Tarile din lume cu cele mai putine cazuri. Cum au reusit

B1 B1,
CORONAVIRUS |Tarile din lume cu cele mai putine cazuri. Cum au reusit

Pana in prezent. aproape 1,3 milioane de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume. Dintre acestea, peste 45. 800 de cazuri sunt critice, in timp ce 70. 000 de oameni si-au pierdut viata la. continuă pe B1

Pandemia Covid-19. De ce sunt mai putine cazuri de coronavirus in Europa de Est

Una din explicatiile pentru care statele din aceasta parte a continentului au reusit sa tina sub control epidemia ar fi si faptul ca nu dispuns de aeroporturi de tranzit foarte mari, cu conexiuni multiple catre restul lumii.

Coronavirus: De ce sunt mai putine cazuri in Europa de Est si Grecia? Lipsa aeroporturilor mari, una din explicatii

Motivele care au facut ca Europa de Est sa mentina numarul cazurilor si al deceselor la niveluri extrem de scazute sunt analizate. Una dintre posibilele cauze o putem mentiona aici. Europa de Est nu dispune de aeroporturi de tranzit foarte mari, cu conexiuni multiple catre restul lumii, scriu grecii de la News247, citati de Rador.

Focarele de coronavirus in Romania: Judetele cele mai afectate de epidemie. Unde au dus neglijenta managerilor de spitale si ignoranta cetatenilor

Romania este pe locul 28 in lume dupa cazurile totale de coronavirus confirmate - 3. Un numar de 374 de pacienti s-au vindecat si au fost externati, dar peste 140 sunt la sectia de Terapie Intensiva. 151 de.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

Coronavirus. Topul tarilor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Numarul infectiilor cu noul coronavirus a depasit pe 2 aprilie pragul psihologic de un milion, la nivel mondial. Pandemia afecteaza, in acest moment, 208 tari si teritorii din toata lumea, iar specialistii.

Presedintele Belarusului recomanda hocheiul, vodka si banya - o sauna traditionala - drept cele mai bune leacuri impotriva coronavirusului

In timp ce mai toate tarile isi inchid granitele si iau masuri extreme in incercarea de stopa raspandirea coronavirusului, unele dintre cele mai represive societati din fosta Uniune Sovietica isi desfasoara activitatea ca de obicei, iar liderii lor prescriu remedii neobisnuite pentru noul virus, relateaza CNN.

Canal 33 Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu Cel mai lung talk-show din lume

Canal 33 Romania, prin Alexandru Raducanu, in calitate de moderator, dar si echipa postului TV, a intrat in Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru Cel mai lung talk-show din lume - 72 de ore si 18 minute de emisie neintrerupta.

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

TOP 10 cele mai vandute masini noi in Europa. VW Golf pierde locul I

Vanzarile de masini noi in Europa au scazut cu peste 7% in primele doua luni ale anului. Au fost comandate aproximativ 2,2 milioane de unitati, nivel similar cu cel inregistrat in urma cu cinci ani. Peisajul negativ se reflecta si in top 10 cele mai.

A murit Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul

Cantaretul american Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul, caruia ii datoram melodii precum Aint No Sunshine sau Lean On Me, a murit in urma unor complicatii cardiace, la varsta de 81 de ani, a anuntat vineri familia sa, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )