Libnet.ro
UNICEF

10:30

CORONAVIRUS |SURSE: Scolile se vor inchide din 10 martie pana dupa Paste OFICIAL, olimpiadele scolare au fost suspendate

B1 B1,
CORONAVIRUS |SURSE: Scolile se vor inchide din 10 martie pana dupa Paste OFICIAL, olimpiadele scolare au fost suspendate

Scolile ar urma sa se inchida de marti, 10 martie, pana dupa Paste, potrivit unor surse. Grupul de Comunicare Strategica a transmis ca, pana in acest moment, nu s-a luat o decizie oficiala la. continuă pe B1

Ungaria anuleaza manifestarea de la Budapesta dedicata zilei nationale din 15 martie, pe fondul epidemiei de coronavirus

Autoritatile maghiare au anuntat, sambata, ca anuleaza manifestarile de la Budapesta dedicate zilei nationale din 15 martie, din motive de securitate, pe fondul epidemiei de coronavirus, potrivit MTI si.

HOROSCOP rune 10 martie. Balantele vor avea parte de un final fericit, Capricornii trebuie sa viseze cu ochii deschisi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 10 MARTIE 2020.

Coronavirus: Angajatii BCE vor lucra de acasa

Banca Centrala Europeana a cerut majoritatii celor 3. 700 de angajati ai sai de la Frankfurt sa efectueze luni o zi de telemunca, pentru ca institutia sa poata sa isi testeze capacitatea de reactie in cazul agravarii crizei legate de epidemia de coronavirus, a declarat duminica un purtator de cuvant al institutiei financiare, transmite Reuters, citat de Agerpres. De asemenea, BCE a anulat majoritatea evenimentelor publice prevazute pentru luna viitoare. Cu toate acestea, reuniunea de politica monetara, programata pentru ziua de joi, precum si conferinta de presa de dupa reuniune vor avea loc.

Horoscop 10 martie 2020. Taurii intra in conflicte. Leii au o zi minunata

Horoscop 10 martie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de marti:.

Situatia din Republica Moldova, dezbatuta in Congresul SUA, in 10 martie: Va pune presedintele socialist Igor Dodon relatiile cu Rusia inainte de cele cu Occidentul?

Comisia Helsinki din Congresul SUA va dezbate situatia din Republica Moldova, in 10 martie. Organismul intraparlamentar american se ocupa, traditional, de probleme ce tin de drepturile omului, securitate militara.

STUDIU VERTIK: 9 din 10 romani au incredere in femeile antreprenoare

Noua din 10 romani 88%) cred ca femeile sunt potrivite pentru a conduce afaceri intr-o masura mare sau foarte mare, iar 89% dintre ei considera ca afacerile conduse de catre manageri sau actionari femei sunt de incredere, conform unui studiu de perceptie fata de femeile antreprenor realizat de Grupul de initiativa in politici publice Vertik.

PENTRU ADUNAREA DIN 25 MARTIE Actionarii SIF5 vor avea pe masa un program de rascumparare, pentru 3,8% din societate

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a introdus, pe ordinea de zi a adunarii din data de 25 martie, solicitarea venita din partea Business Capital for Romania - Opportunity Fund Cooperatief U. controlat de Florin Pogonaru si Erste Bank) si a doua fonduri de pensii private ale Allianz-Tiriac, privind derularea unui program de rascumparare a 22,149 milioane de actiuni proprii, se arata in raportul SIF-ului remis, astazi, operatorului pietei noastre de capital.

Sala Palatului anuleaza toate spectacolele din luna martie din cauza coronavirusului

Spectacolele programate la Sala Palatului pana pe data de 31 martie au fost amanate sau anulate dupa anuntul facut de catre Raed Arafat, pentru a evita raspandirea coronavirusului.

Rusia si Turcia au ajuns la un acord pentru incetarea focului in Siria. Un coridor-tampon de 12 kilometri va fi patrulat in comun, incepand din 15 martie

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, si omologul sau din Turcia, Recep Tayyip Erdogan, sustin ca au ajuns la un acord pentru incetarea focului in SIria. Putin spune ca intelegerea va incheia.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )