Libnet.ro
UNICEF

17:15

CORONAVIRUS |Terasele din Vama Veche vor asigura doar muzica ambientala: Decizia, luata in incercarea de a limita raspandirea COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Terasele din Vama Veche vor asigura doar muzica ambientala: Decizia, luata in incercarea de a limita raspandirea COVID-19

Terasele din Vama Veche vor asigura, incepand din weekend-ul 11-12 iulie, doar muzica ambilentala, in incercarea de a limita astfel raspandirea noului coronavirus in randul turistilor care isi petrec. continuă pe B1

Beach-barurile cu program non-stop din Vama Veche vor difuza doar muzica ambientala in weekend, iar volumul va fi coborat

Primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, a anuntat ca, incepand din acest weekend, beach-barurile cu program non-stop din Vama Veche vor difuza doar muzica ambientala, la fiecare sfarsit de saptamana, iar volumul acesteia va fi unul coborat. Masura a fost luata pentru diminuarea riscului de extindere a virusului SARS- COV 19.

Schimbare majora la Vama Veche. Ce decizie au luat autoritatile ca sa evite raspandirea COVID -19

Pentru a diminua riscul extinderii noului coronavirus, incepand din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu si vor asigura doar muzica ambientala.

VIDEO Vama Veche este nonconformista si in pandemie de coronavirus: in august o sa bubuie

Tinerii care au ales sa petreaca zilele toride de vara in Vama Veche nu respecta nicio regula de distantare fizica. O recunosc chiar ei: Din cate am vazut nici macar 0,0001 la suta nu poarta masca. Nici eu, mea culpa,.

Distractie cu droguri de mare risc in Vama Veche. Politia a intervenit in forta

Droguri in Vama Veche. Politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate si procurorii DIICOT au organizat in weekend, in statiunea Vama Veche, o actiune pentru combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, avertizeaza: Vama Veche poate deveni focar de COVID-19

In fiecare weekend, Vama Veche este luata cu asalt de turistii romani. Petrecerile in aer liber, care tin pana dimineata, reprezinta marile atractii, despre care Nelu Tataru spune ca sunt adevarate.

Festivalul Drogurilor la Vama Veche. Ce au descoperit politistii

Politistii au facut razie in Vama Veche, in weekendul trecut. in cadrul actiunii, au fost prinse 15 persoane care detineau substante interzise sicare s-au ales cu dosare penale pentru trafic si consum de.

ANALIZA KEARNEY: Fuziunile si achizitiile din sectorul bancar vor creste in urmatorii ani

Fuziunile si achizitiile din sectorul bancar vor creste in urmatorii cativa ani, deoarece institutiile de credit incearca sa isi diminueze costurile pe termen scurt, sa se reorienteze pe activitatile lor principale pe termen lung si sa isi transforme modelele de operare, potrivit unei analize realizate de firma de consultanta Kearney, citata de londonlovesbusiness. com.

Se schimba regulile in Vama Veche. Terasele, obligate sa difuzeze doar muzica ambientala

Primaria Limanu a informat joi ca pentru a diminua riscul extinderii noului coronavirus, incepand cu.

VIDEO Sunt sau nu copiii si tinerii afectati de coronavirus? Medici din prima linie: Ideea ca populatia tanara nu este afectata - un mit. La Iasi am tratat 66 de copii de COVID, avem un pacient de 18 ani la terapie intensiva

Coronavirusul nu ocoleste copiii si tinerii, in ciuda miturilor care circula pe aceasta tema, afirma Beatrice Mahler si Florin Rosu, medici din prima linie in lupta cu virusul, intr-o dezbatere HotNews LIVE. Ideea aceasta ca populatia tanara nu este afectata este un mit, spune Florin Rosu, medic ATI, seful sectiei de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, care are chiar in acest moment internat in sectia sa un tanar de 18 ani. in spitalul in care lucreaza Florin Rosu au fost internati, de la inceputul epidemiei, 66 de copii, inclusiv bebelusi. Copiii dezvolta COVID-19, este adevarat ca fac forme usoare, deocamdata, nu stim exact ce ne rezerva viitorul, subliniaza medicul Florin Rosu. Romania, in varful epidemiei de coronavirus. Dezbatere HotNews LIVE cu Beatrice Mahler si Florin Rosu: Suntem in mijlocul primului val al pandemiei.

MINISTRUL MEDIULUI: Producatorii din ariile protejate vor avea, din august, o linie de finantare de 200 milioane de euro

Producatorii care isi desfasoara activitatea in ariile protejate vor avea la dispozitie, din 1 august, o linie de finantare de 200 de milioane de euro, valoarea maxima a proiectelor care vor putea fi depuse.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )