Libnet.ro
UNICEF

20:15

Coronavirus - Toate trenurile internationale care tranzitau Romania au fost suspendate

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus - Toate trenurile internationale care tranzitau Romania au fost suspendate

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii de alta nationalitate decat cea maghiara, CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria. Anuntul vine in completarea celor de zilele trecute cand s-au suspendat trenurile spre Moldova, Ucraina, Bulgaria si cateva dintre cele spre Ungaria. continuă pe Hotnews

CFR Calatori suspenda temporar aproape toate trenurile internationale

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, coroborat si cu deciziile administratiilor feroviare din tarile vecine, CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international spre si dinspre Ungaria, Bulgaria, Moldova si Ucraina. Raman in circulatie cele mai importante trenuri internationale de la noi: Bucuresti - Budapesta 4723 si Bucuresti - Viena 3467.

Coronavirus: Toate persoanele care vin din zone cu minimum 500 de cazuri de COVID-19 vor fi izolate la domiciliu Se inchid targurile de masini

Toate persoanele care intra in Romania din tari in care au fost confirmate cel putin 500 de cazuri de COVID-19 vor fi izolate la domiciliu pentru 14 zile, masura urmand sa fie luata incepand de duminica seara, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. O alta decizie este inchiderea targurilor de masini. De luni Romania intra in stare de urgenta. Marcel Vela: Stiu ca presupune schimbarea modului de viata, dar si un moment de frica sau neintelegere Fac apel la calm si solidaritate.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Sika Romania vrea sa preia Adeplast

Consiliul Concurentei a anuntat, luni, ca a autorizat tranzactia prin care Sika Romania, detinuta de grupul elvetian Sika, intentioneaza sa preia producatorul de materiale de constructii Adeplast.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

CFR suspenda circulatia trenurilor internationale care fac legatura intre Romania si Ungaria

Calatorii care au cumparat deja biletele de tren pot cere restituirea integrala a contravalorii legitimatiilor de calatorie.

Coronavirus. Trump s-a intalnit cu o a doua persoana care mai tarziu a fost testata pozitiv pentru coronavirus - medicul Casei Albe

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu o a doua persoana weekendul trecut care ulterior a fost testata pozitiv pentru coronavirus, dar presedintele nu a cerut sa fie testat pentru virus sau sa intre in autoizolare, a spus vineri medicul Casei Albe, relateaza Reuters.

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )