Libnet.ro
UNICEF

14:30

Coronavirus: Toate universitatile trebuie sa isi suspende activitatea cu studentii in cadrul universitatilor pana in 31 martie ASE-ul anunta ca isi suspenda cursurile de la sediul universitatii

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Toate universitatile trebuie sa isi suspende activitatea cu studentii in cadrul universitatilor pana in 31 martie ASE-ul anunta ca isi suspenda cursurile de la sediul universitatii

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a anuntat, miercuri, sistarea activitatilor cu studentii in universitati pana la data de 31 martie. in aceste conditii, pe langa celelalte universitati, si Academia de Studii Economice din Bucuresti a decis suspendarea, incepand cu 12 martie a tuturor activitatilor didactice fata in fata. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |ANPC isi suspenda activitatea cu publicul. Raman deschise mijloacele de comunicare electronica

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilora decis sa isi suspende activitatea cu publiculintre 11 - 31. 2020, din cauza epidemiei de coronavirus. in aceasta perioada, activitatea de.

Coronavirus in Romania. Parchetele isi suspenda activitatea de relatii cu publicul pana in data de 30 martie

Activitatea de relatii cu publicul si audiente in cadrul parchetelor se suspenda pana la data de 30 martie 2020, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, emis miercuri, in contextul combaterii raspandirii noului coronavirus.

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul pe termen nelimitat

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul de miercuri, 11 martie 2020, pe perioada nedeterminata.

Castelul Bran isi suspenda activitatea din cauza epidemiei de coronavirus

In urma deciziei de astazi, 11 martie, a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei, Castelul Bran isi va intrerupe activitatea cu publicul in perioada 12 31 ma.

Italia - coronavirus: Toate evenimentele sportive vor fi suspendate pana pe 3 aprilie

Toate evenimentele sportive din Italia vor fi suspendate pana la data de 3 aprilie, a anuntat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat ca este o situatie fara precedent in istorie.

Coronavirus: Toate spectacolele din martie de la Sala Palatului, amanate sau anulate. Primul concert amanat, cel al Boney M Lista completa

Toate cele 11 spectacole programate la Sala Palatului pana la 31 martie au fost anulate sau amanate in urma interzicerii evenimentelor cu peste 1. 000 de participanti, pentru a evita raspandirea coronavirusului. Primul concert amanat este cel al trupei Boney M, programat pentru duminica seara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )