Libnet.ro
UNICEF

07:45

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul pe termen nelimitat

Adevărul Adevărul,
Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul pe termen nelimitat

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul de miercuri, 11 martie 2020, pe perioada nedeterminata. continuă pe Adevărul

Efectele raspandirii coronavirus: Si Teatrul National din Bucuresti isi va suspenda activitatea pana pe 22 martie

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti isi va suspenda spectacolele din perioada urmatoare in urma interdictiilor cauzate de COVID-19, transmite conducerea institutiei. Ca urmare, spectacolele aflate in repertoriile celor sase sali pana pe 22 martie se vor reprograma pentru date ulterioare.

Muzeul Judetean Buzau isi suspenda activitatea din cauza infectiilor cu coronavirus

Consiliul Judetean Buzau a transmis, marti, o informare privind suspendarea activitatii cu publicul a Muzeului Judetean Buzau, dar si la sediile externe ale institutiei.

Teatrul Toma Caragiu si Filarmonica din Ploiesti isi suspenda activitatea de teama coronavirusului

Teatrul Toma Caragiu si Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti isi suspenda activitatea pana la finele lunii martie. Decizia a fost luata, luni, 9 martie, de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, in contextul crizei provocare de coronavirus.

Afacerea telefoanelor mobile ieftine vandute in magazine sub carcase celebre. Tunul calculat - peste 1 milion de euro

13 persoane trimise in judecata de Parchetul de pe langa Tribunalul Alba pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice au fost achitate la Judecatoria Alba Iulia pe motiv ca faptele s-au prescris.

FOTO VIDEO Sofer de TIR, intors recent din Italia, internat la Alba Iulia cu suspiciune de coronavirus

Un suspect de coronavirus a fost adus marti, 10 martie 2020, la sectia de Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ISRAEL

Bucuresti, 10 martie 2020: Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele catre T.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Elevii Liceului de Arte din Alba Iulia, profesorii si rudele acestora, aflati in izolare, se intorc la scoala si la serviciu

Elevii si profesorii Liceului de Arte Regina Maria din Alba Iulia care au fost pusi in autoizolare in urma cu doua saptamani dupa ce s-au intors din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus, se intorc luni la scoala.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre Israel

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele catre Tel Aviv si Eilat incepand cu 12 martie ca urmare a deciziei autoritatilor israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toti pasagerii care sosesc in tara, in cadrul actiunilor de limitare a epidemiei de Coronavirus, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )