Libnet.ro
UNICEF

16:30

CORONAVIRUS TOP 5 al zonelor cu cei mai multi infectati in ultimele 24 de ore. Bucurestiul domina clasmentul detasat

B1 B1,
CORONAVIRUS TOP 5 al zonelor cu cei mai multi infectati in ultimele 24 de ore. Bucurestiul domina clasmentul detasat

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 5. 837 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 COVID 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Tot mai multi pacienti netestati ajung la spital cu forme severe de boala si necesita internarea la ATI

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, atrage atentia asupra faptului ca tot mai multi pacienti cu COVID-19 ajung la spital direct in sectiile de te.

Eurobarometru: Romanii, cei mai optimisti din Uniunea Europeana pe timpul crizei de coronavirus

Cei mai optimisti cetateni din Uniunea Europeana sunt romanii, dupa cum arata rezultatele celui mai recent Eurobarometru, realizat la inceputul lunii octombrie. in sondaj, au fost evaluate starile si opiniile europenilor, in contextul epidemiei de coronavirus.

Ministrul lituanian al Apararii, testat pozitiv pentru COVID-19. Raimundas Karoblis s-a intalnit cu mai multi oficiali americani la Pentagon

Raimundas Karoblis, ministrul lituanian al Apararii, a fost testat pozitiv pentruCOVID-19, la fel ca Anthony Tata, unul dintre mai multi oficiali inalti ai apararii americane. Cei doi s-au intalnit care.

Eurobarometru: Romanii sunt cei mai optimisti din UE

Romanii sunt cei mai optimisti europeni, daca este sa ne luam dupa rezultatele celui mai recent Eurobarometru. La inceputul lunii octombrie a fost realizat al treilea sondaj privind opiniile si emotiile.

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto: 2.500 de oameni disponibilizati pana la sfarsitul anului

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto vor avea loc in perioada urmatoare, acordul, care cuprinde si plecari voluntare, fiind deja semnat cu sindicatele.

Studiu. Soferii tineri au un risc dublu sa comita accidente fata de cei mai in varsta

Soferii tineri au un risc dublu sa fie implicati in accidente rutiere fata de cei mai in varsta, rel.

STUDIU: Romanii, printre cetatenii cei mai afectati din punctul de vedere al veniturilor, din cauza pandemiei de COVID-19

Potrivit unui sondaj realizat pentru Parlamentul European, romanii se afla pe locul doi intr-un top al cetatenilor UE care considera ca le-au fost afectate veniturile din cauza pandemiei de COVID-19, fiind.

Managerul de la Marius Nasta: Tot mai multi pacienti netestati si cu forme severe de COVID ajung direct la ATI

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, Beatrice Mahler, spune ca un numar tot mai mare de pacienti ajung la spital direct in terapie intensiva, cu forme severe de pneumonie cauzata de COVID-19, ei nefiind testati pentru aceasta boala. Ea afirma ca aceste persoane apeleaza la medicul de familie sau suna la 112 abia atunci cand nu mai pot respira.

VIDEO Top 6 cele mai controversate documentare pe care n-ar trebui sa le ratezi daca te-ai plictisit de Netflix

E o perioada in care, probabil, stai mult pe acasa si poate ca te-ai plictisit de ce-ti ofera Netflix. Ei bine, ti-am pregatit un top al celor mai controversate documentare facute de-a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )